Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum DIY na którym jest Shoutbox

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Forum DIY na którym jest Shoutbox

a oto i ono:
    http://www.akustyk.ayz.pl/forum/index.php
    Miła, rodzinna atmosfera, niczym niegdyś na AudioManii[*] :lol: :cool:
    No i admin nie robi fochów z powodu shoutboxu :!: :!:
    Wchodzić :cool:
    btw. administracja i szeroko pojęte władze tamtego forum nie maczały w tym topicu palców :smile:

główna www: www.diyakustyk.com

No Ja juz tam jestem zalogowany

Skomentuj

na którym jest Shoutbox
      to najważniejsze :lol:

Byłem pewien że era małych for już minęła, a tu proszę :)
      Oczywiście największy ruch w offtopicu

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
        Oczywiście największy ruch w offtopicu
        Malo osób jeszcze jest to czego się spodziewałeś...
        Forum się rozwija i to najważniejsze...

Skomentuj

Zamieszczone przez Maxi
          Malo osób jeszcze jest to czego się spodziewałeś...
          a czy ja kogoś atakuję ?

Zamieszczone przez _Marcin_
          główna www: www.diyakustyk.com
          Not Found
          The requested URL /www.diyakustyk.com was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
          Apache/1.3.39 Server at diyaudio.pl Port 80

Skomentuj

http://diyakustyk.com/

Skomentuj

ten temat jeszcze wisi a ja nie dostałem bana ? :shock:

ale pewnie w ukrytym dziale forum już jest taka propozycja :cool: :twisted:

Skomentuj

Zamieszczone przez _Marcin_
                ten temat jeszcze wisi a ja nie dostałem bana ? :shock:

ale pewnie w ukrytym dziale forum już jest taka propozycja :cool: :twisted:
                wpierw chcemy znać Twój adres i spałować się pod drzwiami
                A tak na serio - przykro mi, ale nikt jeszcze w ukrytym dziale nawet o tym nie wspomniał :P

Skomentuj

A tak na serio - przykro mi, ale nikt jeszcze w ukrytym dziale nawet o tym nie wspomniał
                  :sad:
                  wpierw chcemy znać Twój adres i spałować się pod drzwiami
                  Ty znasz :mrgreen: :???:

Skomentuj

Witam już dawno temu miał powstać nowy portal dla Audiomaniaków rozmawiałem o tym z MarkiemW i wieloma innymi użytkownikami jak AM już było wiadomo upadnie i nikt tego powstrzyma.
                    Ale na jakiś czas przejąłem z Rfck akustyk.com w swoje ręce po jakims czasie nie dogadaliśmy się z administatorem nie chcial nam odsprzedać domeny postanowiliśmy postawić swoją własną stronke i forum no i powstała.

Pozdrawiam Piku.

Skomentuj

osobiście nie bardzo rozumiem po co ludzie tworzą coraz to nowe fora o tej samej tematyce...

Skomentuj

Tematyka może i jest podobna, ale zawartość stronki jest inna niz nawiekszości portalów bo u nas jest nacisk na Speaker Workshop . I na mniejszych stronach nie ma takiego smietnika jak na większych.

Skomentuj

piku16, życzę Wam powodzenia , ale z doświadczenia wiem że życie takich for albo nie jest długie , albo po jakimś czasie staje się czymś a'la konferencja na gg - aktywnych jest tylko paru userów. Niestety żeby mieć szanse i uniknąć powyższych skutków trzeba mieć coś czego nie oferują inne fora, jeśli nie ma się wielkości = skromna baza danych / informacji do przeszukiwania, ani niczego unikalnego poza SB i tym że kładzie się nacisk na SW ( zresztą jakoś nie bardzo rozumiem to stwierdzenie, a tu czy gdziekolwiek indziej na co się kładzie nacisk - na winisd ? ) to trzeba mieć dużo czasu i zaparcia by pisać tutoriale , stworzyć coś co będzie przyciągać innych.
                          Każdy szuka na forach czegoś rozwojowego , jeśli tego nie znajdzie przestaje się logować i tyle.

Skomentuj

piku16, życzę Wam powodzenia
                            Dzięki.

Jak narazię stronka ma 3 miesące to czego się tu spodziewać...? i tak jak na tak krotmi czas jest dość sporo artykułów zawartych z niej. "Może tego nie sprawdziłeś"

Uscherów jest jak narazię nie wiele ale i tak jak na tam małe grono około 10 jest aktywnych i piszą systematycznie to jest jest aż tak zle.

i tym że kładzie się nacisk na SW ( zresztą jakoś nie bardzo rozumiem to stwierdzenie, a tu czy gdziekolwiek indziej na co się kładzie nacisk - na winisd ? )
                            Chodzi mi bardziej o to że informacje w naszym portalu zawarte są w większości na temat S.W.
                            Wiem że ciężko jest się wybić pośród większych forum, ale zobaczymy jak to będzie, na razie nie jest aż tak zle.
                            Artykuły cały czas piszemy o to nie ma co się martwić.
                            A promowanie strony to odrębna sprawa trochę się tego na czytałem nadal to robię, żeby wypozycjonować stronę w Google potrzeba dużo czasu i cierpliwości.

Skomentuj

Zamieszczone przez piku16
                              żeby wypozycjonować stronę w Google potrzeba dużo czasu i cierpliwości.
                              jakby co to mam specjalistę od tego jako kumpla :)

Skomentuj

Jak możesz zapytaj sie kolegi ile bierze za daną fraze żeby wypozycjonować.

Np DIY, albo Speaker Workshop

Skomentuj

No no, powodzenia życzę

Człowiek im starszy, tym mniej czasu na hobby... dobrze, że później to wraca :)

Skomentuj

piku16 nie licząc tej wpadki że po prostu skopiowaliście czyjąś bazę z forum ... i postawiliście na własnej domenie chcąc kontynuować ........to wszytko by się zgadzało ....

coś w stulu gdyby ktoś skopiował DIYaudio ...a potem postawił obok ..i rozwijał heh..

;p

było tam u was z tego powodu troche niejasności ..... i kłótni w paru wątkach

powiedz jak w końcu ten problem rozwiązaliście ?

Skomentuj

Zamieszczone przez bawolek
                                      piku16 nie licząc tej wpadki że po prostu skopiowaliście czyjąś bazę z forum ... i postawiliście na własnej domenie chcąc kontynuować ........to wszytko by się zgadzało ....
                                      To bylo inaczej w zeczywistości jak wyglądalo, ale temat zamknelismy raz na zawsze.

Usuneliśmy starą baze postawilismy od nowa.
                                      Nie mialem ochoty sie z Arkiem kłócił o baze która i tak była marna.
                                      Ja sie wywiązałem a on nadal nie mial baze zmienic na ta ktora byla przed tym jak przejąłem jego forum i do tej pory tego nie zrobił... .

Zamieszczone przez esh0
                                      No no, powodzenia życzę
                                      Dzięki Dzięki :cool:

Skomentuj

Na DIYaudio jest dość ogólnie, my kładziemy nacisk na pomiary w SpeakerWokshop, dzielimy się zdobytą wiedzą, piszemy arty, tutoriale itd.
                                        Osobiście nie mam wielkiej ambicji na to aby to forum było jednym z większych w polsce o tematyce audio.

Cieszę się z tego że mogę komuś pomóc z tym co już wiem, fajnie jak ktoś będzie zadowolony i poleci nas innym.

Mimo że forum o tematyce audio to uważam że nie jest konkurencja dla diyaudio, audiostereo czy elektrody. Bezsensowne moim zdaniem byłoby zbudowanie czegoś jak diyaudio, napewno nie miałoby to sensu.

Staramy się prezentować fachową wiedzę, poprzez nasze artykuły których raczej nigdzie nie ma, możę ktoś z tego skorzysta i będzie zadowolony.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X