Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum DIY na którym jest Shoutbox

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Rfck
    Osobiście nie mam wielkiej ambicji na to aby to forum było jednym z większych w polsce o tematyce audio.
    Ja byłem modem na jednym z większych for motoryzacyjnych w Polsce, zaczęło się od kilkuset osób i było fajnie. W tej chwili jest 15tys. osób i taki bałagan, że nom stop 10 modów nie daje sobie rady z dobrym ogarnięciem. Rejestrują się ciumoki, nawet szukajki nie użyją ani nie przeczytają podwieszonych tematów tylko zakładają nowe tematy i myślą, że wystarczy jak się napisze "jestem tutaj nowy i mam problemy z szukaniem na forum".
    Za małe forum źle, ale za duże jeszcze gorzej.

Skomentuj

No zgadzam się całkowicie, oczywiście cieszy mnie każdy nowy użytkownik na forum i mam nadzieje że będzie dobrze ;-)

Skomentuj

Problemy nie tworzą się same lecz przez nas, ja mam inne zdanie, ktoś ma inne i jeden drugiemu wpaja swoje a obydwóch upartych jak stado osłów Dlatego moim zdaniem, powinno się od początku temperować tych niegrzecznych :wink: (gorzej jak mnie ktoś przytemperuje za głoszenie herezji :mrgreen: ) Ja mam konta na DIYAUDIO, AUDIOSTEREO, AUDIOHOBBY i ogólnie mi starcza, sporadycznie zakładam wątki, ale uwierzcie ciężko znaleźć z pośród tysięcy tematów coś dla siebie, fajnie jak znajdziemy, ale tu schody następne bo w temacie odpowiedzi jest w brut i czytaj całe, powodzenia. Dlatego nowe fora mają tą fajną przewagę też że tworzą od nowa bazy pytań i odpowiedzi. Osobiście jestem za tym żeby to co starsze niż pół roku usuwać i tak ktoś zaraz wspomni o tym i nie bd szukał a temat założy :mrgreen:

uuuuu ale sie rozgadałem...
        tak tak dobranoc :mrgreen: :razz:

Skomentuj

Jeśli od początku jest aktywny moderator ktory patrzy na wszystko obiektywnie powinien zostać porządek , wiadomo że im mniejszy ruch tym łatwiej to zrobić ale nie ma co gdybać zobaczymy co to będzie ;-)

Skomentuj

stwierdzam jedno .. siedzie tam ostatnio troche i aż łezka się w oku kręci ... prawie jak audiomania :mrgreen:

Skomentuj

Niestety Audiomanią nigdy nie będzie, ale staramy się żeby było podobnie.

Skomentuj

Nie no forum diyakustyk jest fajnym,młodziutkim,rozwijającym się forum,ważne żeby ludzi przybywało i tych co chcą dostać pomoc i tych co tą pomoc będą nieść.Faktycznie trochę przypomina audiomanię,ja się wyklułem na AM i mam sentyment do niej,a wsumie miałem.No nic,rejestrować się i działać :) Zapraszamy.

Skomentuj

Ja nie lubiłem audiomani musze szczerze przyznać, jednak wiele wiedzy zyskałem przez nią ale sentymentu nie mam żadnego ;-) Cenię tylko niektórych użytkowników którzy byli w stanie pomóc i byli na poziomie.

Skomentuj

Nie wiecie co z diyakustyk.com? Jak próbuję wejść to pokazuje się napis:
                    To forum jest teraz wyłączone.
                    Powód: Forum zostało zlikwidowane!!!

Skomentuj

U mnie wchodzi bez problemu.

Skomentuj

strona chodzi, ale forum już nie
                        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Witam!

Panowie dziś przecież 1 kwietnia!! :lol:

Pozdrawiam ,
                          Krzysiek191022.

Skomentuj

Zamieszczone przez krzysiek191022
                            Witam!

Panowie dziś przecież 1 kwietnia!!

Pozdrawiam ,
                            Krzysiek191022.
                            Zgadza się :mrgreen: