Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Opary butaprenu a głośnik :P

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Opary butaprenu a głośnik :P

Witam.

Czy opary butaprenu mogą w jakikolwiek sposób źle wpłynąć na głośnik? rozpuszczą zawieszenie czy coś ?? Bo nie wiem czy musze czekać 2 dni żeby głośnik wstawić :]

[ Dodano: 2004-11-13, 20:25 ]
    Dodoam ze głośnik to CW więc zawieszenie z gumy

Jak sie sam nie naćpasz to głośnikowi nic nie będzie,chyba żeby zaczął niżej schodzić w amoku...Żartuje oczywiście,co może mu sie stać?Nic!
    PZDR

Skomentuj

na Twoim miejscu bym poczekał

Skomentuj

umberto, Mialem kiedys taki fajny silikon - uszczelniłem se obudowe...włozyłem tam gdna tonsila i po 2 dniach zajebiscie skruszało zawieszenie :/ ...dlatego pytam

Skomentuj

Ja sobie raz kleiłem tym klejem i jako pojemnik na klej użyłem kubka po jogurcie(z tworzywa sztucznego).Po około 15-20min kubek był już bez dna a klej na stole.Jak wiadomo ten klej jak i jego opary ( :P ) są dosyć mocne i wolałbym nie eksperymentoeać szczególnie jak masz drogi głośniczek.

Skomentuj

Jeśli to mała obudowa zamknięta, to lepiej poczekać. Jeśli b.r. to nie trzeba.

Skomentuj

właczyć głosnik i przez br wątpliwości się rozwieją...:P

Skomentuj

zamknieta wiec poczekam :]

Skomentuj

od silikonu sie rozpadło zawiszenie bo przy schnięciu sylikonu uwalnia się amoniak, a co do budaprenu to nie wiem zresztą lepiej powoli a dokładnie zaczniesz odrazu grać to sie moze rozkleić, niech dobrze podeschnie

Skomentuj

Czaruję...
                  X