Tak jak w temacie, jaką polecacie w miarę tanią i dobrą drukarkę do termotransferu ??
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Drukarka Laserowa - jaka?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez cudny90http://allegro.pl/item756184671_samsung_ml_1640_toner_kabel_usb_gw_2 4_fv_wys_24h.html
Nic lepszego nie znajdziesz.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez TasiorHP laserjet 2100 sam mam i jest dobra. a kosztuje 100zl uzywana po serwisie itp.
mam 5szt (ja, bracia itp) i to bardzo dobra drukarka
toner starcza na ok 5000-5500str
nowe tonery (nie regenerowane) zdaza sie kupic za 30-40zl (ostatnio kupilem takich 6)
a regeneracja jest rowniez banalnie prosta
Skomentuj
-
Zdecydowanie polecam któryś ze starszych modeli HP 5L,6L, 1100, 1200, 2100, 2200. Trzy pierwsze są idealne do termotransferu z względu na ich małą szybkość odpowiednio 5-10 wydruków na minutę. Daje to dobrą gęstość (krycie) toneru i nie jest podrywany podczas procesu utrwalania. Trzy następne są również dobre(sam używam HP2200).
flodins - canon canon canon
I tak dochodzimy do sedna sprawy , kup używanego HP i ciesz się dobrym i tanim wydrukiem.
Skomentuj
-
cudny mam samsunga clp300 jako drukarka do domu to jest swietna ale do plytek to troszke sie trzeba nameczyc ja rozpracowalem juz jak prasowac z niej wydruki ale ogolnie sa sporo lepsze drukarki i tansze do termotransferu chocby te starsze HPki ...
mnie natomiast interesuje sprawa z laminatorami moze troszke tu offtopic ale flodnis to sie nada ?
http://www.allegro.pl/item745430567_..._gw_f_vat.html kiedys na elektrodzie przegladalem jakies przerobki laminatorow itd potem mi sie nie chcialo ale teraz znowu sobie przypomnialem o tym
moze jakies prkatyczne uwagi ? masz jakies sprawdzone modele laminatorow cos tam chyba trzeba przy nich grzebac zeby plytki robic prawda?
Skomentuj
-
Przeglądam te drukarki HP laserjet 2100 i jest trochę lipa bo mają port LPT którego nie mam przy Laptopie :sad: Może jakiś inny model godny polecenia z portem USB ? I mam tez pytanie co do papieru kredowego , mianowicie jest jakaś gramatura w zakresie od 100g do 350g - wiec który jest lepszy do termotransferu?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez TofikPrzeglądam te drukarki HP laserjet 2100 i jest trochę lipa bo mają port LPT którego nie mam przy Laptopie
brat i kolega tak ma i bezproblemowo dziala
Zamieszczone przez TofikI mam tez pytanie co do papieru kredowego , mianowicie jest jakaś gramatura w zakresie od 100g do 350g - wiec który jest lepszy do termotransferu?
Skomentuj
Skomentuj