Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Do MODERATORA

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Do MODERATORA

Witam,

któryś z moderatorów usunął moje ogłoszenie o sprzedaży uniampa 150. Czy ta osoba mogłaby mi łaskawie wytłumaczyć, który punkt regulaminu złamałem :?: Tak samo działo się z ogłoszeniami o kupnie głośników wysokotonowych, zamieszczałem je dwa razy i dwa razy zostało usunięte, rzekomo również z powodu złamania regulaminu. Może by tak Moder usuwający takie ogłoszenie napisał w wątku, w którym zostało ono zamieszczone, co należy poprawić, a nie od razu usuwać je do kosza. Pozdrawiam tego wspaniałomyślnego człowieka.

moze nie dales na jaki czas ma byc wystawione to ogloszenie,to jest zazwyczaj glowny powod usuwania ogloszen

Skomentuj

Zorientowałem się, ale dobrze by było, gdyby jednak Moderator podawał powód usunięcia ogłoszenia. To jest bardzo irytujące, jak pisze się takie ogłoszenie a za moment ląduje ono w koszu.

Skomentuj

lol, miej pretensje do siebie a nie do moderatora, owszem forum male, ale po to jest regulamin aby go przestrzegac, a moderator nie musi wszystkich łaskawie informowac co jest zle.

Skomentuj

Sam jestes lol.
          Ludzie nie robcie tu drugiej elektrody, niedlugo nic nie bedzie mozna pisac i nie wiadomo bedzie kto jest moderatorem! czlowiek czlowiekowi wilkiem.

Skomentuj

Zamieszczone przez brencik
            Ludzie nie robcie tu drugiej elektrody, niedlugo nic nie bedzie mozna pisac i nie wiadomo bedzie kto jest moderatorem! czlowiek czlowiekowi wilkiem.
            nikt nikomu nie jest wilkiem ale po co ktoś ma się wysilać skoro Ty nie możesz się wysilić i zerknąć w regulamin który jest naprawdę zwięzły i nie ma dużo czytania...

Skomentuj

Sam jestes lol.
              Pisalem do ciebie?
              Zamilcz wiec i wstydu oszczędź.
              Dla mnie to wyglada jasno:
              Nie znam/przestrzegam regulaminu, to moge miec pretensje tylko do siebie.

Skomentuj

Zamieszczone przez kaman777
                moze nie dales na jaki czas ma byc wystawione to ogloszenie,to jest zazwyczaj glowny powod usuwania ogloszen
                to jest jedyny powod dla ktorych odrazu usuwamy ogloszenia - jak widac jestes tak leniwy ze nawet nie przeczytales tego
                http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=8979

Ludzie nie robcie tu drugiej elektrody
                usuwamy tylko tematy "nie etyczne" oraz obrazliwe - nikt nie ma zamiaru robic tutaj tego co sie dzieje na elektrodzie!
                a ze tobie sie nawet nie chcialo przeczytac regulaminu po usunieciu pierwszego ogloszenia to nie moja wina

Zamieszczone przez HeatheN
                Pisalem do ciebie?
                Zamilcz wiec i wstydu oszczędź.
                a za takie zachowanie dostaje sie ostrzezenie wiec lepiej uwazaj co piszesz :!:

Skomentuj

Się czyta regulamin, się wie. Za pyskówki też można dostać po punktach, a po co?

Skomentuj

Czaruję...
                  X