tak, ja kupywalem na allegro, polecam użytkownika szarai Zaplacilem i czekalem 1 noc na przesylke, pająk przyszedl caly i zdrowy, ta pani sprzedaje po 10 pajakow dziennie więc jakość gwarantowana. A co do lnienia to radziłbym przeczytać cały topic. Juz byla na to odpowiedź. A tak ogólnie polecam serwis terarrium.com.pl
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
pajak
Collapse
X
-
Witam, w zwiazku z tym ze moj Smithi przeszedł wczoraj kolejna wylinke (juz piątą) to postanowiłem odswieżyć wątek i zamieścić pare fotek z wylinkowania. Moze i niezbyt wyraźne ale zawsze coś.
Za niedługo powinienem tez porobić normalne zdjatka pajaczkowi to też zamieszcze.Załączone pliki
Skomentuj
-
mój kędziorek od ponad tygodnia ma duży apetyt, i dziennie zjada muszke. Akcja jest bardzo szybka i śmiertelna dla muchy (3sekundy najlepszy czas od wrzucenia jedzonka do pojemnika z pająkiem). No i w oczach rośnie. Zapytacie skąd mam muchy w domu - hehe - a no jak trzymałem pinki w lodówce to mi się rozlazły po lodówce i kjuchni, no i się przepoczwarzyły -> i latają mi po domu - to tylko łapać świerze mięsko dla pupila.
pozdrawiam
Skomentuj
-
Przedwczoraj niestety moje maleństwo padło, trochę z mojej winy a trochę z winy matki. mianowicie pojemnik się przewrócił do gory nogami i włókno kokosowe go przygniotło (co zrobiła matka) a moj udział w tym taki, że nie powinienem go trzymac w takim miejscu jakim był
zdjęcie przedstawia jak jeszcze żył, miał około 1,5 cm dlugosci
15.09.2004 - 03.02.2005 rysio Rest In Peace (rysio to jego pieszczotliwe imie, z szacunkiem do ludzi o takim imieniu (wiem mam troche nie w porzadku w głowie), oficjalnie miał vip (very important pająk) z jakiegos forum to odnalazłem, może i z tego
zamówiłem juz nastepnegoZałączone pliki
Skomentuj
Skomentuj