Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pajak

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

tak, ja kupywalem na allegro, polecam użytkownika szarai Zaplacilem i czekalem 1 noc na przesylke, pająk przyszedl caly i zdrowy, ta pani sprzedaje po 10 pajakow dziennie więc jakość gwarantowana. A co do lnienia to radziłbym przeczytać cały topic. Juz byla na to odpowiedź. A tak ogólnie polecam serwis terarrium.com.pl

Skomentuj

Barthez, nio to widze ze masz juz niezla gromadke ciekawe co beda jesc jak juz wszystkie beda dorosle. pewnie twoja piwnica bedzie czysta od szczurow i myszy.

Skomentuj

Witam, w zwiazku z tym ze moj Smithi przeszedł wczoraj kolejna wylinke (juz piątą) to postanowiłem odswieżyć wątek i zamieścić pare fotek z wylinkowania. Moze i niezbyt wyraźne ale zawsze coś.
        Za niedługo powinienem tez porobić normalne zdjatka pajaczkowi to też zamieszcze.
        Załączone pliki

Skomentuj

jk to sam okresliles zdjecia sa slabe ale to mile ze ktos odsiwierzyl temat

Skomentuj

mój kędziorek od ponad tygodnia ma duży apetyt, i dziennie zjada muszke. Akcja jest bardzo szybka i śmiertelna dla muchy (3sekundy najlepszy czas od wrzucenia jedzonka do pojemnika z pająkiem). No i w oczach rośnie. Zapytacie skąd mam muchy w domu - hehe - a no jak trzymałem pinki w lodówce to mi się rozlazły po lodówce i kjuchni, no i się przepoczwarzyły -> i latają mi po domu - to tylko łapać świerze mięsko dla pupila.
            pozdrawiam

Skomentuj

GRZESIO, o moze bys posprzatal w domu zeby much nie lataly :))))

Skomentuj

:-)))))))) niezłe

Skomentuj

Zamieszczone przez Barthez
                  W biolifu rozdawali za darmo na mikołaja więc nie mogłem przegapić takiej okazji:)
                  rozdawali za darmo?? to chyba jakiś debil wymyślił... napewno większość tych biednych pajączków trafiła do idiotów a nie do odpowiedzialnych hodowców... :(

Skomentuj

Zygmunt, pewnie tak bylo ale na to nie mam juz wplywu

Skomentuj

Myśle,że większość trafiła w dobre ręce:) ja wziołem 3 kumpel też 3 inny znów 6.

Skomentuj

no w sumie to jak się na raz takich kilkaset wylęga to co z tym zrobić...

Skomentuj

nic tylko rozdac sam bym sobie chetnie jeszce ze 4szt wziol

Skomentuj

jak tak patrze na te fotki to mi się przypomina pająk, którego kiedyś przyniósł mój kolega do szkoły. To był chyba jakiś kątnik czy jakoś tak, miał chyba ze 3cm i włochate nogi. Jak na rodzimy gatunek to chyba sporo

Skomentuj

Zygmunt, to jeszcze nic bylem kiedys u kupla to po jego scianei zapier... sobie pajaczek tak na oko miel z 5 cm i wlochate nogi

Skomentuj

uwaga na zabawy z pajączkami :P
                                http://adorablebunnies.com/ARCHIVE/2...0I%20CAN%20DO/

Skomentuj

Tak, tylko przyczyna tego nie jest jad pajaka tylko bakterie znajdujace sie na kłach jadowych.

Skomentuj

A jaki to pajączek? Bo nie chce mi się wierzyc że np. Brachypelma albopilosum mogła by spowodować takie "obrażenia".

Skomentuj

Uff dobrze ze takie pajaki nie zyja w polsce na wolnosci ...... juz sie boje co by bylo

Skomentuj

Przedwczoraj niestety moje maleństwo padło, trochę z mojej winy a trochę z winy matki. mianowicie pojemnik się przewrócił do gory nogami i włókno kokosowe go przygniotło (co zrobiła matka) a moj udział w tym taki, że nie powinienem go trzymac w takim miejscu jakim był

zdjęcie przedstawia jak jeszcze żył, miał około 1,5 cm dlugosci

15.09.2004 - 03.02.2005 rysio Rest In Peace (rysio to jego pieszczotliwe imie, z szacunkiem do ludzi o takim imieniu (wiem mam troche nie w porzadku w głowie), oficjalnie miał vip (very important pająk) z jakiegos forum to odnalazłem, może i z tego

zamówiłem juz nastepnego
                                        Załączone pliki

Skomentuj

to maleństwo było chyba po 2 wylince. Wielak szkoda ale cóż.
                                          mój już jest po 4 wylince 2cm (zdjęcie robione z telefonu ale coś tam widać)
                                          Załączone pliki

Skomentuj

Czaruję...
                                          X