Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sklep AVT opinie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Sklep AVT opinie

Witam mam pytanko czy ktoś z was zamawiał coś w tym sklepie http://www.sklep.avt.com.pl/, jeśli tak to proszę mi powiedzieć jak przebiegła transakcja

Ja zamawiałem "Zdalnie sterowany potencjometr do aplikacji audio" i kilka innych pierdółek. Nie można narzekać, chociaż kilka dni czekałem na przesyłkę bo okazało się, że jednej pozycji z listy zamówienia nie mieli na stanie. Poza tym kit solidny, dobrze zapakowany i co najważniejsze rusza "z kopa" bez żadnych problemów.

Skomentuj

Ok dzieki z odp, aha jeszcze czy musiałeś się rejestrować ??

Skomentuj

Ja z zakupu nie ejstem zadowolony... Zamowielm potki logarytmiczne dostalem liniowe, kupilem tez volumer elektroniczny i juz czekam miesiac na nowa ,, kostke" bo dostalem trefna a nowej na stanie nie maja

Skomentuj

Nie trzeba się rejestrować.

Skomentuj

Pawell_17, zgaduję, że chcesz tam kupić elektronikę do suba, który chcesz zbudować, tak? I rozumiem, że rezygnujesz z budowy wzmaka na TDA wg projektu Irka ani nie chcesz kupić juz złożonego, który czasem można spotkać w dziale ogłoszeń, tak? I pewnie wydaje Ci się, że w AVT całkiem tanio jest bo co to wydac ~70zł na wzmak? No to ja tylko zacytuję tutaj słowa z pierwszego postu Irka w temacie o wzmaku na TDA 7294, tak troszkę ku przestrodze bo z tego co kojarzę to raczej mało siedzisz w elektronice

Zamieszczone przez irek
            Wiecznie pojawiaja sie pytania na forum o wzmacniacz do suba wtedy poczatkujacy zasypywani sa ukladami typu koncowka mocy, filtr, zasilacz glowny zasilacz pomocniczy. Wiekszosc z nich gubi sie w tym wszystkim a Ci co dochodza do konca wydaja na te wszystkie uklady tyle kasy ze kupili by gotowy sub w sklepie.
            No ale powodzenia

Skomentuj

dabyl i tu się mylisz, chcę kupić kit AVT żeby sobie poskładać. Zrobię kilka kitów i wtedy zabiorę się za wzmak :grin: :mrgreen:

Skomentuj

Ze sklepem AVT bywa różnie. Ja tam zrealizowałem kilka zamówień na kwoty nie mniejsze jak 100pln i nie przekraczające 300pln. Kupowałem tam prostą stacje lutowniczą vellemana, parę płytek PCB, prototypowe płytki stykowe i kupę drobnicy rezystory, kondensatory, scalaczków i innych elementów. Przy tak dużej ilości pozycji w składanym zamówieniu, zawsze znalazło się coś czego nie mieli na stanie magazynowym i musieli ściągać. Ale czas realizacji zamówienia nie przekraczał 1-3 tygodni. Ale raz trafiłem na zmianę systemu komputerowego i zamówienie anulowałem, gdyż po miesiącu oczekiwania, większość elementów ściągnąłem z innych sklepów. Stacja lutownicza była już 3 razy w serwisie (3 razy padał potencjometr regulujący temperaturę grzania). Serwis wyrabiał się zwykle w 2 tygodnie, ale koszt nadania paczki musiałem ponieść parę razy .

Jak byś mnie spytał w 2008r. to bym powiedział, że to lekko drogi ale dobrze zaopatrzony sklep i generalnie bym polecił. Teraz po przejściach na początku roku z AVT, przestałem kupować tam cokolwiek. AVT ma tę zaletę, że ma dużo rzeczy, wszystko to dostępne jest w jednym miejscu i można kupować po parę sztuk.

Mam nadzieje, że już nowy sklep i system elektroniczny działa w 100% i zamówienia realizowane są szybko.. jak kiedyś :).

Skomentuj

Poucz się trochę bo składanie czegoś czego zasady działania się nie zna mija się z celem, jak chcesz się nauczyć lutować to kup sobie drut i lutuj jakieś figury geometryczne, najlepiej coś a'la C60 (futbolan) :)

Skomentuj

Mnie AVT przetrzymało z zamowieniem ponad 2 miesiące, wiec n/c. Dobrze, ze brałem 'za pobraniem', bo bym sie zdenerwował, ze ktos moja kase tak długo trzyma :)

Skomentuj

Czaruję...
                    X