Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gdzie tanio kupie fornir Padouk??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Gdzie tanio kupie fornir Padouk??

Jak w temacie. Jestem w trakcie wykańczania kolumn na stx-ach i chce je obłożyć fornirem Padouk. I stad moje pytanie do was. Jeśli ktoś zna jakiś tani sklep internetowy gdzie dostane ten otóż fornir (najlepiej w rozmiarze 25x105)lub ma gdzieś w pobliżu jakiś sklep z fornirami to byłbym wdzięczny za pomoc w przeprowadzeniu transakcji.

http://www.cdo.net.pl/oferta.php?okleiny=2&id=79. Przystępne ceny forniru, gorzej z transportem :mad:

Skomentuj

dlaczego gorzej z transportem ? Przewaznie od nich bralem i wszystko na razie bylo ok..

Skomentuj

Gdy ja kupowałem to zamówiłem i po tygodniu dzwoniłem z zapytaniem co się dzieje z paczką ... to koles powiedział że dopiero "jutro" wyślą :P ale dostałem kilka liści gratis zamówiłem 4 liscie dostałem chyba z 8 nie pamietam dokładnie :P

Więc przesyłka od nich ok tylko kwestia zamawiania i wysyłania coś nie teges. Myślę ze to jednorazowe błedy :)

Skomentuj

Na allegro polecam użytkownika rudek888, ma padouk na pewno, jak wiele innych gatunków, których nie wystawia na aukcji- zadzwoń, zapytaj, powinno być ok. Wysyłał mi kiedyś rożne forniry w formie małych próbek i padouk tez miał wtedy. Na plus tego człowieka działa solidne pakowanie i niska cena wysyłki forniru.

Skomentuj

dlaczego gorzej z transportem ?
            Gorzej w sensie ceny - 25zł. To lekka przesada, chyba ze wysyłają kurierem
            Jak ktoś zamawia kilka liści to nie poczuje kosztów przesyłki a ja chciałem zamówić tylko jeden (wystarczyłby na oklejenie subwoofera).
            Więc cena forniru 33zł a przesyłki 25zł :???:

Skomentuj

Polecam ten temat: http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=1...hlight=forniru
              Zadzwoń, zapytaj czy mają a u Kality mają z pewnością. Ja w ramach koleżeńskiej pomocy mogę podjechać i Ci zakupić oraz wysłać na podany adres. Zależy jak dużo tego potrzebujesz. Wysyłka będzie pocztą, wiem jak zabezpieczyć paczkę by fornir doszedł w 1 nienaruszonym kawałku. CDO ma fajne forniry tylko jak koledzy wspominali, wysyłka droga nieco, ponadto nie chcą w wielu przypadkach sprzedawać na mniejsze liście tylko całą 4-6 m2 paczkę.

Skomentuj

Popytałem trochę ludzi,poszukałem na mieście i znalazłem w opolu zakład który ma ten otóż fornir za 12 zł netto za m2. Także jest to niedrogo. Jeśli ktoś byłby chętny na ten fornir to mogę kupić więcej.

Skomentuj

Czaruję...
                X