Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

najlepsze hasełka\wypowiedzi na forum

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

To mnie po prostu zniszczyło:

Co za łeb...

Skomentuj

Patrząc na to jak pomalował ścianę razem z włącznikiem wysnuć można wniosek, że autor z estetyką jest raczej na bakier :)
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Bo kolumny mają grać a nie wyglądać :thumbsup:

Skomentuj

Czemu usuwane są moje wpisy i linki.

Temat który tu wklejam idealnie się komponuje z tymi które tu już są.

Proszę o przywrócenie moich postów.

Przecież to dział off topic!

Czyżby to ze moderator tego forum popełnił takie błędy upoważnia go do

Kasowania postów innych użytkowników?

Miej honor

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
            Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
            Czemu usuwane są moje wpisy i linki.
            bo są niezgodne z regulaminem.

Skomentuj

Poproszę o punkt który to stanowi żebym mógł dostosować post

Skomentuj

9. Na forum DIYaudio.pl niedozwolone jest:
                e) upominanie, prześladowanie, obrażanie, i używanie niecenzuralnych słów względem innych użytkowników forum np. za ortografie, lub brak wiedzy fachowej - uwagi personalne przekazujemy TYLKO za pośrednictwem PW.

Skomentuj

Nie na temat...
                  To usun tu wszystkie posty gdyż każdy z nich podpada pod to co wpisales.
                  Last edited by dan124; 01.10.2013, 10:51.

Skomentuj

"Jak podałem sygnał bezpośrednio do gdn to szał normalnie przez gniazdo katastrofa i cisza"

Ale o co chodzi? :huh:

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2661127.html

Skomentuj

Nie na temat...
                      marian, facetowi chodzi o to że podłączył sygnał bezpośrednio do konektorów głośnika , a poprzez gniazdo (sądzę że w obudowie) głośnik nie grał...

Skomentuj

Nie na temat...
                        Raczej o to, że przez gniazdo nie było wysokich (spalony tweeter i nie miało co obsłużyć tego pasma), a jak puścił gdn pełnym to jakieś wysokie słyszał :)

Skomentuj

" A teraz do kolegi DDN: Dałbyś radę mi zrobić zwrotnice pod taki zestaw ?

On jeszcze nie wie :thumbsup:

http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...344a81b0b8897e

Strzelam, że DDN napisze że z takimi rzeczami to na PW
                          Aż mnie korci coś napisać

Skomentuj

przypomniales mi ze mam zwrotnice jego projektu
                            glosnikow nie pomierze, ale schemat zwrotnicy moge rozpisac

Skomentuj

Nie na temat...
                              Pokaż w spam poście

---------- Post dodany o 12:14 ---------- Poprzedni post o 10:48 ----------

...Tak jak napisałem ci w mailu

A nie mówiłem

Do 25 i mrd? tak to żaden problem bo juz robiłem 3 razy takie zestawienie.

http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...14025#12814025

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                Do 25 i mrd?
                                mozesz wyjasnic? nie znam sie na estradzie

Skomentuj

Estradowy 10" STX i driver MRD tańszy od STX-a, czyli wiadomo jaki.

---------- Post dodany o 13:37 ---------- Poprzedni post o 13:29 ----------

"Jeśli twoje uszy słyszą tylko to co pokaże ci Wykres na ekranie to gratuluje i polecam założyć lepsze gogle"

Jak widać moderacja nie reaguje na tego gościa, już dawno powinien dostać ostrzeżenie.

Skomentuj

Marian co tam jest niebałdzo.

Opisz mi może być na PW

Skomentuj

Niech mnie ktoś uszczypnie... następny Killer nam rośnie, On za te zwrotnice kasę bierze:

http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...17694#12817694

Skomentuj

oj musze szybko te skrzynki sklepac i pomiary zrobic
                                        wtedy jasno kolesia sie obali

Skomentuj

http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...175fa8d0539938

"No wiem moja wina przepraszam wszystkich a w szczegolnosci kol.zlotnika. Odwalilem fuszere wiedzac ze taka robota nie przejdzie, mialem fatalny tydzien dlatego tak wyszlo...

Miał fatalny dzień... o kurza twarz :biggrin:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X