Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zewnętrzna karta dźwiękowa Toshiba za 60zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zewnętrzna karta dźwiękowa Toshiba za 60zł

Za tę cenę to uważam, że lepiej zainteresować się tym:

http://allegro.pl/item815246729_tosh...wa_okazja.html

Odtwarza, nagrywa, w ładnej obudowie, z pilotem, za 60 zł :P

W środku siedzi SB Live 5.1 Digital.

aha:P koles ma chyba szybkie rece skoro bez kabli pudelek itd :lol:

Skomentuj

Jedyne czego brakuje to CD ze sterownikami (obraz CD na stronie producenta), kabla USB, takiego jak od drukarki, i kabla do zasilacza, takiego jak od radiomagnetofonu "jamnika" czy zasilacza od PS2 :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Overclocker
        aha:P koles ma chyba szybkie rece skoro bez kabli pudelek itd :lol:
        koles sprzedaje jakies stare zapasy magazynowe, wczesniej sprzedawal z kablami ;-) a sprzedal tych kart naprawde duuuzo.... sam kupilem od niego 4 :-] tyllko wczesniej wystawial za 110zl

Skomentuj

panowie, a da sie na tej karcie bawic SW?

Skomentuj

Pawel S., sporo szukałem i wypytałem ludzi o karty zewnętrzne do SW. Z tego co się dowiedziałem to m-audio transit współpracuje i najprawdopodobniej e-mu 0202 (więc pewnie też 0404). W tym albo następnym tygodniu kupuję transita i zobaczymy jak to będzie.

Skomentuj

Pawel S., a nie pisal ktos na forum ze sie nie nadaje? ze zbyt duze opoznienie czy cos?

Skomentuj

UKA ja ma i mowil ze sie nie nadaje
                ale nie mowil nic o opoznieniu tylko ze poprostu nie mogl tego odpalic...

Skomentuj

ok.
                  a czy na tych kartach \da sie odpalic stery kxa + te opcje filtrow itp w kx dsp?

Skomentuj

Miałem tą kartę i ją oddałem z 2ch powodów:

1. Gra to beznadziejnie, jakbyście sobie założyli kocyk na kolumne, az nie wierzyłem że taki shit.

2. Niestety karta NIE NADAJE się do pomiaró w SW. ma za duże opóźnienie i wychodzą pokrzaczone pomiary, T-S'y zmierzy , NEarfield też ale Onaxis nie da rady zrobić, wychodzą w ogole przekłamane wyniki, porównywałem to w bezpośrednim teście z SB Live.

Zaletą tej karty jest to że uruchamia się dopiero przy starcie systemu i wyłącza się jak zamykamy system, nie ma wtedy tego stukniecia jak się komp wyłącza.

Skomentuj

http://allegro.pl/item811434976_tosh..._live_5_1.html ??

Skomentuj

tak tą

Skomentuj

Duża różnica w cenie za brak cd i kabelków:)
                          Ale ciekawe czemu tak kiepsko gra skoro podobno w środku ma sb live;/

Skomentuj

Jak zainstalowałem było że SB ale nie live ;-) system pokazywal soundblaster coś tam ;-)
                            Ktoś na tej samej aukcji co ja kupił tą karte i jemu ona gra ;-) tutaj kwestia gustu.

Jednak ja w 100% potwierdzam że nie da się porobić tym pomiarów, na oryginalnych sterach.

Pozatym troche sie bawiłem w stery to żadne jakie znalazlem do sb nie chcialy sie zainstalować ;-)

BTW same sb live też ma braki na górze niestety ale ta "toszyba" to wybitnie :)

Skomentuj

co do pomiarow z ta karta - potwierdzam, nie nadaje sie
                              uzywam ja na stancji z malymi monitorkami zasilanymi stara diora wiec na temat jakosci sie nie wypowiem, najbardziej chwale sobie to ze ma wejscie ethernet i 4xusb, nie musze wszysstkiego do lapka podlanczac za kazdym razem - tylko jedno usb od karty, a reszta podlaczona do niej ;-) strasznie wygodne rozwiazanie :mrgreen:

Skomentuj

Za tydzień lub dwa będę robił pomiary na Sound Blasterze AUDIGY 2 ZS notebook, zobaczę co z tego wyjdzie. Myślę, że powinno być ok. Tutaj test karty:
                                http://www.tomshardware.pl/mobile/20050222/index.html

Skomentuj

No niestety czy zadziala w SW tego nie wiemy i te parametry tego nie powiedzą.

Ja aktualnie testuję kartę Audiotraka Prodigy Hd2.

Skomentuj

ma ktoś do tego obraz płyty ze sterownikami(mówie o toshibie) ? Bo coś cięzko znaleść w necie...

ok znalazłem :razz:

http://support1.toshiba-tro.de/tedd-...0119151948.zip

Skomentuj

Czaruję...
                                    X