Jakie serwisy oprócz tego forum przeglądacie? :) Jakie strony najczęściej odwiedzacie? Gracie w gry internetowe, korzystacie z serwisów społecznościowych, rozmawiacie przez komunikatory?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Do czego głównie wykorzystujecie internet?
Collapse
X
-
Ooo,to pytanie mnie przeraża :mrgreen: albo inaczej,odpowiedź jest chyba gorsza.
Jak to Misio królikowi odpowiedział gdy ten mu powiedział że nie pije piwa: "jak można tak żyć" :razz:
Głównie to fora,troszkę ich jest;
-Diy audio
-Diy akustyk
-elektroda (hehehe)
-Vendetta.art.pl
-Bydzia.com
-Barmy army
-Osowa online
-Liroy.com
Wiadomo,poczta i te inne portale jak NK i Myspace...komunikatory.
Skomentuj
-
diyaudio.pl
diyakustyk.com
vwgolf.pl
allegro.pl
demotywatory.pl :mrgreen:
poczta
gg -sporadycznie
torrenty i dc++ od czasu do czasu
czasem korzystam z google gdy coś na szybko trzeba do sprawozdania z laborek
youtube
od czasu do czasu tak coś się pogrzebie, poczyta itd...
no i nasza klasa :razz:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian-Diy audio
-Diy akustyk
-elektroda (hehehe)
-Vendetta.art.pl
-Bydzia.com
-Barmy army
-Osowa online
-Liroy.com
Wiadomo,poczta i te inne portale jak NK i Myspace...komunikatory.
Ja ostatnio korzystanie z komputera w celach innych niż matlab,inventor,ewb , poczta staram się zminimalizować jak tylko się da, zwykle to po prostu marnowanie czasu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez takeroJa ostatnio korzystanie z komputera w celach innych niż matlab,inventor,ewb , poczta staram się zminimalizować jak tylko się da, zwykle to po prostu marnowanie czasu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez takeroChoćby tylko dla tego uczucia wieczorem przed snem mówiącego - "dziś udało mi się COŚ zrobić"
Na pewno opłaca się, z tym ze trzeba znaleźć złoty środek żeby z jednej skrajności nie popaść w drugą. A w sufit też czasami dobrze popatrzeć
Skomentuj
-
Moja lista jest taka:
gg
torrenty
www.elektroda.pl
www.diyaudio.pl
forum mojego kierunku na studiach
forum.fordclubpolska.org/forum
www.allegro.pl
bash.org.pl (trash.org.pl)
Ale powoli zaczynam sobie uświadamiać to co takero, choćby czytając i odpowiadając w tym temacie tracę czas. Więc kończę już, do roboty Panowie
Skomentuj
Skomentuj