Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Prośba do wszystkich

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Prośba do wszystkich

Pisze do was z wielka prośbą. Od niedawna rozpocząłem działalność gospodarczą mianowicie handel obwoźny - ubraniami (sezonowo innymi rzeczami). No powiem ze z miejscówkami jest strasznie ciężko, jak już są to bardzo sobie droga życzą. Np. w Strzelcach opolskich jednorazowo za każdym razem trzeba dać 80zl a to nie jest mało.

Wiec moja prośba jest taka żeby każdy kto coś wie to by napisał jak jest z targiem u was. W jakie dni, jakie opłaty, czy są rezerwacje itp.

PS prawie każdy. Na drugi koniec polski nie będzie mi się opłacać jeździć. Tak od mojej miejscowosci (Praszka) do ok. 100km

hahaha, praszka. obok wielunia :P

Są targi takich rzeczy we wtorki i piątki, nie wiem jak z miejscami i opłatami . Miejsce obok basenu odkrytego.

Skomentuj

Może trochę zboczę z tematu, ale dlaczego nie spróbujesz sprzedawać przez internet ciuchów - teraz płacisz za miejscówkę, stoisz cały dzień marzniesz albo palisz się na słońcu, wdychasz spaliny z ulicy, przekrzykujesz wschodnie nacje, że masz taniej.

Masz do wyboru portale aukcyjne na których ciuchy się dość dobrze sprzedają. Również polecam otworzyć swój sklep online darmowych skryptów i osób, które dostosują do Twoich potrzeb nie brakuje (na pewno nie zapłacisz dużo), później tylko znaleźć doświadczoną osobę, która pokieruje Twoją promocją np w Googlach i masz szansę na rozwój a tak to stoisz gdzieś przy jezdni i marnujesz swój potencjał.

Spróbować nie zaszkodzi

Skomentuj

W Kielcach dni targowe to głownie wt, pt i niedz. Co do opłat nie jestem pewien, ale słyszałem że 50 zł/dzien.

Skomentuj

Takiego offtopu sie nie spodziwalem ale cuz offtop to offtop :).. badanie rynku

Skomentuj

Giełda w Mysłowicach (koło Katowic) w sobotę i niedzielę. Nie wiem jakie opłaty ale widziałem że kasują od stanowiska (zadaszone stoliki) albo mierzą miarka jeżeli masz Swoje... to coś na czym rozkładają towar kupcy.
            Jeżeli chodzi o "szmaty" to targ w Będzinie(sobota) to baardzo odpowiednie miejsce-opłaty mi są nieznane.

[ Dodano: 2009-11-25, 22:01 ]
            Jeszcze w niedzielę jest targowisko w Dąbrowie Górniczej

Skomentuj

Na razie z powodu takich warunków na targu będę stal jedynie Sobotę i Środę u siebie, czwartek niedaleko Krzepice a na niedziele szukam miejsca w Kaliszu - fajny duży targ :)

A co do sklepu na allegro mam ale że nie potrafię robić stron to jest bez wyglądu i nikogo nie przyciąga

Skomentuj

to kup sobie szablon za 10-20zł (sa na allegro)...w ofercie masz miejsce na serwerze na grafike i instrukcje uzytkowania....wystarczy poszperac...

Ostatnio znajoma sobie kupila szablon za 9zł i ma w tym wszystko co potrzeba na rok czasu...
                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Czaruję...
                X