Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

poszukuje tematu na prace inzynierska

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez pegelmesser
    Spokojnie to tylko sciema dziekanatu i prowadzacych zeby studentow pogonic, tak naprawde ludzie beda do czerwca wybierac tematy znajac zycie.
    temat tematem... ale rozchodzi sie o promotora w odpowiedniej katedrze

Skomentuj

Brac takiego co nie bedzie sie czepail a jednczesnie duzo pomagal i przede wszystkim fachowca anie jakeigos doktorka rozteoretyzowanego.

Skomentuj

Brac takiego co nie bedzie sie czepail a jednczesnie duzo pomagal i przede wszystkim fachowca anie jakeigos doktorka rozteoretyzowanego
        wiem do kogo mam isc i juz takiego wybralem... ale i tak jest on bardzo popularny i nie wiem czy zmieszcze sie w limicie

Skomentuj

To ja się pochwalę swoim:
          "Wielokanałowy detektor kardiologiczny (tony serca i EKG) umożliwiający
          bezprzewodową transmisję danych" ... via bluetooth :)

Pawel S., co wybrałeś w końcu ?

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
            Pawel S., co wybrałeś w końcu ?
            w zasadzie calej naszej grupie zostal narzucony temat zwiazany z tym czym od dawna zajmuje sie katedra maszyn roboczych - nagniataniem

tym razem chca sterowac naprezeniami w warstwie nagniatanej. temat bardzo ciekawy ale jednak zbyt skomplikowany jak na prace inzynierska
            tak wiec podzielili na 8 osob rozne zadania
            mi przypadlo projekt stanowiska do nagniatania i wygladzania nierownosc na elementach typu walek

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
              "Wielokanałowy detektor kardiologiczny (tony serca i EKG) umożliwiający
              bezprzewodową transmisję danych" ... via bluetooth :)
              Ale płytki będziesz sam trawił czy dasz firmie zlecic? :wink:

Skomentuj

A ja mogę się pochwalić, że od środy jestem inżynierem Technologii Drewna

Skomentuj

Ale płytki będziesz sam trawił czy dasz firmie zlecic? :wink:
                  taaa, markerem zrobię :lol:

Skomentuj

Serio teraz pytam, czy będzie to wykonanie czy tylko projekt? Ciekawy temat swoja droga.

Skomentuj

Nie no - teoretycznej pracy kijem przez szmatę bym nie tknął ... :P
                      Oczywiście chce zrobić całość, szczególnie że temat nie wziął się z nieba, a jest po prostu na niego zapotrzebowanie :) W Instytucie Medycyny Doświadczalnej PAN gdzie nie chwaląc się pracuję od paru miesięcy

Skomentuj

Czaruję...
                      X