Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

JIG z allegro

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

JIG z allegro

Witam!
    Miał ktoś z was styczność z JIGiem od allegrowicza "audio-mega"?( link do strony JIGa ) Przymierzam się do kupna tego produktu, ale żeby się ostatecznie zdecydować potrzebuję waszej opinii, nie chce utopić kasy.

Sam zrobisz wyjdzie taniej , http://diyaudio.pl/portal.php?show=30

Skomentuj

Wygląda ok, schematy standardowe, więc powinno być raczej OK.
      Ale samemu złożysz za połowę tej sumy.
      Najdroższy jest mikrofon -pewnie ze 25zł z wysyłką, reszta to obudowa - do 10zł, woreczek części elektronicznych typu rezy, kondy, opampy - z 10zł, przełączniki - kolejne 10zł, biżuteria typu wtyczki, gniazda, ale jeśli połączenia które i tak są zwykle połączone zrobisz bezpośrednio lutując to też możesz zaoszczędzić - ze 20zł, do tego trochę kabla mikrofonowego, jakaś płytka uniwersalna i parę pierdół.

Skomentuj

Ja mam Jiga z tej produkcji mój jest (i był) w porządku

Skomentuj

Ja Ci moge polecić sprzet pomiarowy od Piku, sprawdzony kompletny sprzęt !
          Mozesz kupić caly systempomiarowy albo osobno każdy klocek w zależnosci co potrzebujesz.

http://www.allegro.pl/item855418031_...ewody_diy.html

Skomentuj

Szymek18, audio-mega to kolega z forum wiec wszystko jest wg sprawdzonych schematow
            troche tego juz zrobil i jakos nikt nie narzekal

tak wiec jak nie potrafisz/chcesz zrobic sam to mozesz kupic

Skomentuj

polecam sie, audio-mega ;-)

Skomentuj

Wielkie dzięki za pomoc! Wiem że jak bym to zrobił sam to wyszłoby taniej, ale nie mam pewności że po zrobieniu będzie ok. Po waszych wypowiedziach zdecydowałem się kupić JIGa od kolegi damiani, myślę ze kolega nie sprzeda mi pustego pudełka :wink:

Skomentuj

dzieki za zaufanie ;-) jak chcesz troche taniej to poza allegro, odezwij sie na gadu ;-)

Skomentuj

Czaruję...
                  X