Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

To sobie nagrałem płytkę..

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

To sobie nagrałem płytkę..

Witam

Dograłem dziś ostatni odcinek serialu Twin Peaks do starej płytki na którym były pprzednie. Płytka była nagrywana ponad 2 lata temu. Miałem na niej jeszcze "Industrial symphony" Lyncha.
    Tak więc dogrywam sobie ten ostatni odcinek, sprawdzam potem płytkę i dupa! Windows widzi tylko 2 odcinki z kilkunastu. Macie jaksies pomysły jak moge odzyskać całą zwartośc ?

"Cd Roller" polecam zainstalowac,sluzy do odnalezienia zagubionych badz zakrytych sesji:)

Skomentuj

Zainstalowałem go, ale zawiesza się po uruchomieniu, kiedy mam płyte w napędzie.

Skomentuj

Moze stworzyc nowa sesje na plycie, bylo cos takiego wlasnie kiedys, mi pliki tez zginely, wsadzilem plytke i stworzylem nowa sesje, cos tam dalej pozniej ustawilem i zadzialalo, ale dokladnie nie pamietam co i jak ;/

Skomentuj

http://www.empik.com/david-lynch-box...film,2783257,p

[ Dodano: 2009-12-20, 03:20 ]
          Nie na temat...
          a a propos "Twin peaks" to serial co najmniej niesamowity, ta magia w pierwszym sezonie i w ogóle... polecam, polecam maksymalnie

Skomentuj

Powiem szcerze, zę kolekcjonuję wszystko co jest z tą serią związne - póki co niestety z tych mniej oficjalnych źródeł :roll:
            Całą przygodę zacząłem od prequela, więc trochę od pupy strony, co jednak nie odebrało mi przyjemności ,bo zabójstwo Laury to chyba iekoniecznie najważniejszy watek.
            Poza tym serial ma chyba największe zagęszczenie uroczych kobiet. Lynch ma dobry gust pod tym względem.

Skomentuj

Mor Den Siur :))) niedlugo bedziesz zbieral wszystko co jest zwiazane z serialami w stylu NA WSPOLNEJ ??

A tak na powaznie to ja tez mam sentyment do tego serialu )) Pamietam ze jak mial leciec ostatni odcinek to u nas na osiedlu wylaczyli prad ))))))) hehehehe ale moja rodzinka byla wciekla

Skomentuj

Czaruję...
              X