Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

panel irka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

panel irka

Witam
    Panowie mam do was pytanie, kto czeka na zamówienie Panela irka np sub 300 a będzie miał na sprzedaż sub150 ?
    Pzdr

UWAGI MODERATORA
    co ma na celu ten temat? Jeśli chcesz kupić sub150 to daj ogłoszenie

Skomentuj

jeżeli dam ogłoszenie to nikt mi nie odpowie jak narazie, ponieważ nikt ich nie chce sprzedawać, a ja się chcę dowiedzieć kto czeka na mocniejszy wtedy bd wiedział do kogo się zgłośić

Skomentuj

Ja bym chętnie sprzedał swój panel sub 150 ale nie mam na dokładkę żeby kupić panel su 300 czy 450. niestety.Dopiero na wiosne.
        Bo mój przyszły stx ma 350 rms .narazie pomęczy się na 150 watach.

Skomentuj

Ja bym tez sprzedał swój, ale jak mam tyle czekać na silniejszy panel to zrezygnowałem.
          Z drugiej strony 150W to i tak aż nadto do mojego pokoju.

Skomentuj

rucin_, jak do tego czasu się nikt nie zgłośi, że chce sprzedać to się do Ciebie odezwę :wink:
            jamess8, jaki masz głośnik i jaki pokój ?

Skomentuj

Karol, ja mam SUB150 Irkowy, podlaczony pod TIW 250XS i moge z czysmym sumieniem powiedziec ze o dziwo wystarcza tej mocy, wiadomo ze jak sie przesadzi i zrobi naprawde glosno to widac ze jest problem z kontrola, ale sama masa membrany w tym przypadku 10" robi duza roznice, w porownaniu z 8" ktory mial mniejsze zapotrzebowanie na waty a mimo wszystko gral ciszej.

Kazdy z tych glosnikow oczywiscie 8 ohm, jezeli znalesc dobry glosnik 4ohm i podpiac pod ten panel to mysle ze do pomieszczenia 20m2 w zupelnosci wystarczy :)

Ja czekam od paru ladnych miesiecy na IRKOWY panel SUB300 :) ale wiadomo jak jest, czekac mozna i czekac no nadal czekam jak wielu z forumowiczow, ale kiedys nastapi ten czas ))) mam nadzieje

Skomentuj

Ma ktoś jeszcze na uwadze mocniejszy Panel i będzie sprzedawać Sub150 ? :smile:

Skomentuj

Czaruję...
                X