Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pytanie o zakupy
Collapse
X
-
Z wkrętami faktycznie jest problem (dolphin123 gdzieś tam kiedyś miał dostęp) ale co powiecie na śruby + nakrętki pazurkowe (kłowe?)? Coś takiego http://www.koelner.pl/c?lang=pl&mod=...product&p1=518 . Są też dostępne czarne. Zobaczę czy temat się rozwinie i mogę je zamówić. Do pazurków też mam dostęp więc był by komplet.
Skomentuj
-
dolphin123 miał dostęp do śrub a nie wkrętów. Chyba, że jakoś wcześniej. Ostatnio sprzedawał śruby.
Ja już też znalazłem u siebie.
Koszt 100 śrub m4x ok 20mm to ok 8-9zł, m4x ok 25mm to ok 10zł
a nakrętki pazurkowe mam po 10gr za sztukę
[ Dodano: 2010-01-03, 00:10 ]
śruby oczywiście czarneJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukaszdolphin123 miał dostęp do śrub a nie wkrętów.
Ja mam ceny:
M4 x 20 ~ 6zł / 100szt
M4 x 30 ~ 7zł / 100szt
To są takie wstępne wyliczenia (do tego jestem jeszcze po browarkach więc mogę cos źle w cennik spoglądać :razz: ) - jutro podam pewniejsze ceny. Tylko do tego jeszcze dojdzie jakiś tam koszt przesyłki ale i tak zamawiał bym 1000szt więc jakoś to się tam rozejdzie po kościach. Chyba, że uda mi się to połączyć z jakims zamówieniem z firmy... ale to dopero będę wiedział po niedzieli.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dabyllklukasz napisał/a
dolphin123 miał dostęp do śrub a nie wkrętów.
acha, całkiem możliwe.
Zamieszczone przez dabylJa mam ceny:
M4 x 20 ~ 6zł / 100szt
M4 x 30 ~ 7zł / 100sztZamieszczone przez dabylTylko do tego jeszcze dojdzie jakiś tam koszt przesyłki
a nakrętki po ile?Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
W tym tygodniu zorientuję się co i jak. Może uda mi sie połączyc to zamówienie z jakimś firmowym zamówieniem i wtedy nie trzeba będzie doliczać transportu. Pazurki w podobnej cenie.
Jaki wymiar tych śrub? M4x20, x30? Z tego co pisze w katalogu gwintu na tych M4 jest 20mm czyli np te 30 mogą być za długie do pojedynczego frontu z płyty 18mm - gwint nakrętki pazurkowej wchodzi w płytę i jeszcze pomniejsza te dostępne 18mm - może sie okazać, że gwint się za szybko skończy i nie dokręcisz śrubki do końca... wynika z tego, że trzeba robić grubsze fronty
Skomentuj
-
fornir na pierwszej konsrukcji to na 99% JATOBA
zobacz fotki tutaj http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=1...er=asc&start=0
kolega lakierowal go akrylem na wysoki polysk i wygladalo to podobnie
a co do wkretow - mozna tez torx kupic sruby. napewno latwiej dostepne
Skomentuj
-
takero, a po co ci 10kg?
Ja wiem, że ty robisz kolumny hurtowo ale 3000szt :?:
to jakieś 250 kolumn przy 2 drogach :razz:
[ Dodano: 2010-01-06, 23:45 ]
Zamieszczone przez dabyl10 kg a to wychodzi jakieś 3000 sztuk (za M4*30)Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Witam ponownie. Nowe wiadomości
Mam pytanie, mogę zamówić śruby M4x25 i M5x30 (wymiary wg DIN 912 http://www.abakus-europe.com.pl/pl/p...by_DIN_912.pdf ). Na które znaleźli by się chętni? Rozumiem, że M4 nie ma problemu; M5 mogą mieć problemy z niektórymi kopółkami ale za to do większych głośników były by OK. Czekam na odzew ale zaznaczam, że bardzo mi się spieszy.
Ceny coś koło 6-8zł/100szt za M4x25, M5x30 troszkę drożej bo są cięższe. Ostatecznie będę wiedział później (no ale raczej rewolucji w stosunku do tego co podaję teraz nie powinno być)
[ Dodano: 2010-01-07, 13:38 ]
Śruby oczywiście czarne a nie nierdzewne jak w podanym wyżej pedeefie
[ Dodano: 2010-01-07, 13:45 ]
Kurde, nie wiem czemu ale u mnie ten link z pdf nie działa - ale jak się włączy i odświeży się stronę to jest OK
Skomentuj
Skomentuj