Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

odtwarzacz DVD Thomson w TESCO

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

odtwarzacz DVD Thomson w TESCO

Witam wszystkich.
    Wczoraj byłem w tesco i zauważyłem ze sprzedają tam super tani DVD (jak na odtwarzacz markowy) za 250 PLN. Są z zwiazku z tym 2 problemy. Pierwszy: odtwarzacz nie ma wyświetlacza, drugi: to co wógóle za sprzęt ze niegdzie w internecie nie moge znależć zadnego opisu.
    Jesli ktośc wie cokolwiek na temat tego urzadzenie prosze o radę.
    Dodam ze za odtwarzaczem przemawia montaż (w prorównainiu do innych niemarkowych DVD w tym sklepie to ideał) oraz (jesli wieżyć napisom na urządzeniu) RGB na Scarcie (na tym zalezy mi w duzym stopniu)

Na Twoim miejscu zainwestowal bym drugie 250 i kupil cos z lepszej marki. Calkiem mozliwe ze thompson zrobil jakies supertanie dvd dla marketow. Supertanie = z najtanszych czesci = kiszka. A pozatym... czy thomspon to naprawde taka dobra marka?? nawet jesli to zastanawial bym sie jedynie nad drozszymi wyrobami tej firmy.

Skomentuj

Znalazłem w sieci PDFa
      http://www.thomson.fr/Frame/1,7595,,...&countryID=250

Miałem już drogi sprzęt.
      Dzis chce go sprzedać bo uległ uszkodzeniu (rozkalibrowaniu?) czytnik i reanimacja dla mnie jest nieopłacalna (zreszta w mojej stopce jest adekwatny komentaż :) )
      Interesuje mnie tani odtwarzacz bo w budżecie jest przewidziany zakup nagrywarki DVD. Tak wiec na odtwarzacz nie pozostaje wiele wiecej jak te 200 PLN.
      zaraz sprawdze ile ten dvd (jesli jest wogóle do kupienia poza tesko) kosztuje.

PS czym rózni się
      "jpeg khotos playback" od "kodak picture CD playback" ???

Skomentuj

moze formatem jaki odczytuje...ale moge sie mylic...

Skomentuj

ditomek, nie radze kupowac tego odtwarzacz DVD moj znajomy popelnil juz ten blad i pluje sobie teraz strasznie w brode bo to straszny szmelc

pozdro

Skomentuj

ja bym raczej omijał takie marketowo-odpustowe sprzęty. dla przykładu podam kolumny tonsil suprima. niby dobry producent ale o tym modelu brak jakichkolwiek danych. produkowany dla marketów w cenie 200zł para! kiszka jakich mało. lepiej kupować drożej ale sprawdzone produkty.

swoją drogą ostatnio czytałem bardzo ciekawe forum na temat odtwarzacza dvd Manta001 za 250zł. ponoć po lekkim tuningu bije na głowe wiele markowych i drogich odtwadzaczy dvd oraz cd pod względem jakości dzwięku. kilku ludzi to kupiło i się przekonało.
            link do tej manty:

http://audiostereo.pl/forum_wpisy.html?temat=8077&all=1

Skomentuj

Nawet sie nie opłaca czytać tego wątku. Jak zwykle darkul narobił zamieszania ,że stuningował ten odtwarzacz a nie powiedział jak. To po co w ogóle sie odzywał. Pewnie wymienił opampa na wyjściu i pare kondensatorów no i wielki tunning bo pewnie przetworników nie wymieniał skoro są takie dobre.
              Zresztą sam fakt użycia 24 bitowych przetworników nie dowodzi ,że jest to jakiś super sprzęt.

Skomentuj

Tak jak z jego słynnym wzmacniaczem na IRF i opa 552.Oj dziwny jest ten człowiek :/

Skomentuj

tomck, dlaczego są zawiedzeni?
                  Oglądałem go kilka dni temu i w bezpośredmnim starciu z DVD Hiundaja ogólne wrażenie bradzo dobre. Nie przeczytał tylko jedne CD-RW z którą bez problemu rozprawił się Hiundaj. Po za tym jednym faktem to zdecydowanie lepszy montaż, kultura pracy czytnika. No i jesli wierzyć zapewnieniom producenta RGB na scarcie (na tym zalezy ni naprawde bardzo).
                  Pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
                  X