Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

STX

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

STX

Siema. Jak to jest z obsluga klienta w STX ?? ;] Bo juz mnie zaczyna szlak trafiac Moze od was koledzy sie dowiem kiedy bd dostepne gdn 30-400-8 ?? Albo moze wiecie gdzie moge je kupic( moze jakies sklepy maja na magazynach albo cos) ?? Potrzebuje 4 sztuki. Pozdrawiam

Jak to jest z obsługą klienta to nie wiem jak jest teraz,za każdym razem jak coś kupowałem to było normalnie (a osobiście kupowałem dawno,ze 2 lata temu). Teraz też powinno być git choć od niedawna krąży bajka że Ja niby mam powiązania z innymi firmami które chcą zrujnować firmę STX,co tak na prawdę jest wyssane z palca...w tej sytuacji nie wiem jak bym był obsłużony gdybym podał się za "Mariana" :razz:

Skomentuj

bufu4, Na Allegro szukałeś :?:

Skomentuj

nawet na maila im sie nie chce odpisac... skoro sa tak zajeci praca nad nowym sprzetem to powinnismy sie doczekac teraz czegos idealnego, ale pewnie bedzie inaczej. Co do allegro to niema ale gdyby nawet to nie jest to interesuja propozycja.... allegro to allegro, mozna trafic nawet na Krella w ktorym siedzi TDA ;|

Skomentuj

bufu4, zeby zrozumiec te opoznienia musialbys sie zaglebic troche w ta firme...
          tam zdecydowana wiekszoscia rzeczy zajmuje sie wlasciciel. i projektuje, i zamawia, i robi za sekretarke, za ksiegowego itp itd
          poprostu koles ma duzo na glowie
          ale spokojnie - jak po max 2 tygodniach nie odpisza to dzwon do nich. moze twojego maila system uznal za spam (tez tak mialem kilka razy z inymi sklepami)

Skomentuj

Na drugi dzień dostałem odpowiedź.

Kiedy będzie dostępny w sprzedaży głośnik GDN-30-500-2x4-AA?
            Odpowiedz

|
            stx
            do mnie

pokaż szczegóły 7.01 (2 dni temu)

Witam
            Wymieniony głośnik będzie dostępny po10 stycznia

Pozdrawiam
            K.Trzaskowski
            tel.603195396

Skomentuj

Ja kupuje 30/500/4 ap którego niema narazie.
              I Na drugi dzień albo wtym samym jeszcze dostawałem odpowiedź że głośniki bendą dostępne w 2 połowie stycznia.

Skomentuj

A jak ja kupowałem wszytko od nich to do mnie dzwonili i potwierdzałem zamówienie czy nadal chce bo przeważnie kupowałem miedzy świętami albo coś kolo sylwestra może do nich zadzwoń

o to ich telefon 227801561

Skomentuj

nic, napisze jeszcze raz do nich albo zadzwonie. a czy robia oni cewki do zwrotnic"na zamowienie" ?? czyli ze podaje im indukcyjnosc i grubosc drutu jaka chce i mi taka zrobia ??

Skomentuj

Zamieszczone przez bufu4
                    a czy robia oni cewki do zwrotnic"na zamowienie" ?? czyli ze podaje im indukcyjnosc i grubosc drutu jaka chce i mi taka zrobia ??
                    watpie - od tego masz www.polink.com.pl

Skomentuj

Czaruję...
                    X