Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

dobry i tani sklep elektroniczny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

dobry i tani sklep elektroniczny

Witam
    gdzie mogę kupić kondensatory elektrolityczne firmowe w dobrych pieniądzach ?
    potrzebne mi są firmowe do wzmaka 2x3300uF na 25V i 4x4700uF na 63V ???
    Pzdr

allegro.pl ;-)

poza tym to albo dobre, albo tanie

poszukaj jeszcze na mse.beep.pl, rezystory.net

Skomentuj

Allegro... Użytkownicy HFO_PL lub Javoreczek, pewnie się znajdzie jeszcze kilku ale zazwyczaj robię zakupy u nich :wink:

Skomentuj

javoreczek nie handluje wiekszymi kondensatorami

HFO_PL ma nawet calkiem tanio takie jak potrzebujesz ;-)

Skomentuj

Zamieszczone przez damiani
          javoreczek nie handluje wiekszymi kondensatorami
          a to przepraszam za wprowadzenie w błąd-nie sprawdziłem tylko pamiętam że ma spory asortyment w przyzwoitych cenach :wink:

Skomentuj

Zadne allegro, ceny zabojcze. Ten sam miernik na allegro 40zl, w cybortechu 30zl.
            Polecam poltronic.pl, cybortech, piekarz,lewandowscy=100Hz, impel, itp.

Skomentuj

na żaden z tych sklepów, co mi powiedzieliście, nie mogę wejść :neutral:
              podajcie linki :razz:

Skomentuj

nie no...to już jest przegięcie... google.pl nie boli :!: :!: :!: :!: :!: :!:
                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez Karol22m
                  na żaden z tych sklepów, co mi powiedzieliście, nie mogę wejść :neutral:
                  A to ciekawe wlasnie zamawiam czesci w cybor-techu za ponad 1000zl...

Skomentuj

Dobra już jest wszystko ok, znalazłem, poszukam gdzie najtaniej i zamawiam :smile:
                    LuSzTi, eeeeeeee? co to za przegięcie? żadnego sklepu nie podałeś a tu nagle wyjeżdżasz z takim tekstem... :shock: :???:

[ Dodano: 2010-01-11, 14:04 ]
                    http://www.cybor-tech.com.pl/info.php?id=44671 dobra jest ta firma ? bo cena naprawde mała :razz:

[ Dodano: 2010-01-11, 14:06 ]
                    no i jeszcze ten
                    http://www.cybor-tech.com.pl/info.php?id=45295

Skomentuj

Karol22m, troche pokory! nawet nie chcialo ci sie wpisac nazw sklepow w google a chce ci sie obrazac forumowiczow? lepiej sie opanuj bo ostrzezenia sie posypia...

Zamieszczone przez Karol22m
                      dobra jest ta firma ? bo cena naprawde mała
                      cena jest normalna
                      skoro pegelmesser tam zamawia to znaczy ze sprawdzil sklep i mozna im zaufac

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                        chce ci sie obrazac forumowiczow?
                        ............... :???: dobra nieważne, nie ma co się dochodzić...

Skomentuj

Czaruję...
                        X