Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zamówienie z Parts express w Polinku

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamówienie z Parts express w Polinku

Dowiedziałem się, że Polink będzie niedługo organizował zamówienie z Parts express.

Czy sądzicie że ta promocja na wzmacniacz panelowy dosuba Daytona jest dobra okazją?
    http://www.parts-express.com/pe/show...number=300-804

Nie ma nic w normalnej cenie na rynku, a półśrodki zadowalają już coraz mniej osób. Może przy większym zainteresowaniu Polink wprowadził by jakiś model do stałej sprzedazy. Ja póki co zastanawiam się nad nowym wysokotonwcem Daytona, bo ma szansę dobrze wpasować się do mojego szelmowskiego planu :twisted:

jezeli bedzie w cenie do 500zl to widze ze byloby to oplacalne dla obu stron
    tak wiec pytaj ich czy probowali przeliczyc to realnie

ja nadal mam ochote na te najtansze 19mm kopolki
    http://www.parts-express.com/pe/show...number=275-030
    http://www.parts-express.com/pe/show...number=275-025
    http://www.parts-express.com/pe/show...number=275-035

Skomentuj

mor den siur, w promocyjnej cenie wychodzi 300zł mniej więcej + koszty Polinka, ile mogą one wynieść ?
      Ale poza promocją będzie już imho za drogo.

Skomentuj

Mozna dyskutować z ceną, ale jak to mówią " w mieście ślepców jednooki jest królem" :wink:
        Teraz nawet za większą cenę cięzko kupić nowy sprzet tego typu. Podobno mamy rynek konsumencki, więc może warto zasugerowac pewne rozwiązania.

Na amerykańskim rynku jest sporo takich przypadków, kiedy jakiś DIYers z większym stażem przechodzi na produkcję w małej skali. Nadal jednak prowadzi szeroką dyskusję o swoich produktach i koncepcjach, udowadniając swoje racje. Nie wiem jak Wam, ale mi podoba się takie podejście frontem do klienta. Fajnie byłoby gdyby taki poziom komunikacji zaistniał również i u nas a wszystko jest chyba na najlepszej drodze ku temu :grin:

Skomentuj

A ja skusiłbym się na TO
          Głośnik Tang Band ale nie ma go w ofercie Polinku. Jest kilka aplikacji w połączeniu ze wstęgą i Daytonem. Ciekaw jestem jak zagra :grin:

Skomentuj

Zamieszczone przez mor den siur
            Na amerykańskim rynku jest sporo takich przypadków, kiedy jakiś DIYers z większym stażem przechodzi na produkcję w małej skali. Nadal jednak prowadzi szeroką dyskusję o swoich produktach i koncepcjach, udowadniając swoje racje. Nie wiem jak Wam, ale mi podoba się takie podejście frontem do klienta. Fajnie byłoby gdyby taki poziom komunikacji zaistniał również i u nas a wszystko jest chyba na najlepszej drodze ku temu :grin:
            Nasz rynek jest zbyt wąski i zbyt mało zorientowany w czymkolwiek.
            Zamieszczone przez bazookie
            A ja skusiłbym się na TO
            Taki tańszy TI100 :)

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
              Nasz rynek jest zbyt wąski i zbyt mało zorientowany w czymkolwiek.
              To niestety prawda. Jednak rynek to my i warto przynajmniej próbować coś zmienić. Z drugiej strony może trzeba ludziom pokazać, ze jednak mogą coś zdziałać.

Skomentuj

po co wam ten wzmacniacz? wzmacniacz IRKA tez kosztuje 500 zł, ma wiecej funkcji, jest solidnie wykonany no i zawsze serwis jest na miejscu a do stanow jak sie cos spierniczy nikt tego nie wysle. glupi pomysl. gotowych modulow do suba te Irkowe jednak sa najlepsze. poza tym te z usa sa na 120V wiec trzeba zasilacz przerabiac...

te najtansze wysokotonowki to tez badziew. czego sie spodziewacie za 7$?

Skomentuj

Zamieszczone przez djrobo
                  poza tym te z usa sa na 120V
                  A właśnie...

Skomentuj

Ja też nad tym tweeterem się zastanawiałem do auta ale zobaczcie jak ktoś je zbeształ z błotem gdzieś tam w New. Y. (oceny klientów).
                    Brak kontroli jakości etc. zostawia wiele do myślenia.

http://www.parts-express.com/pe/show...number=275-030

Skomentuj

To nie prościej kupić DT25N z monacora ?
                      Jak ktoś ma zniżki to nie wychodzi drożej dużo.

Skomentuj

ACE1000, a może chcesz vife xt25 tą z małym frontem do samochodu. Nową z gwarancją za uczciwe pieniądze?
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

lklukasz, ile ? ;]

Skomentuj

po co wam ten wzmacniacz? wzmacniacz IRKA tez kosztuje 500 zł, ma wiecej funkcji, jest solidnie wykonany no i zawsze serwis jest na miejscu
                            chyba dawno nie byles na forum i nie wiesz co sie dzieje z irkiem...
                            poprostu nie jest zdolny do ich produkcji przez pewien czas a kolejka nadal rosnie...

te najtansze wysokotonowki to tez badziew. czego sie spodziewacie za 7$?
                            http://www.zaphaudio.com/tweetermishmash/
                            napewno lepsze niz nasze tonsile za wieksza kase ;]

Skomentuj

takero, "za uczciwe pieniądze" może przesadziłem
                              po 100zł za sztukę z f-vat. Zostały jeszcze 4 sztuki. 2 biorę ja. Są w Warszawie więc przesyłka odpada.
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

a kiedy polink bedzie zamawial??

Skomentuj

Czaruję...
                                X