Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Odtwarzacz Mp3 przenośny Jaki? + słuchawki

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Odtwarzacz Mp3 przenośny Jaki? + słuchawki

Pytanie może banalne aczkolwiek dla mnie wybór odtwarzacza mp3 to nie taka prosta sprawa. Co chciałbym mieć? Prosty odtwarzacz mp3 o dobrej jakości grania i tu moje pytanie czy są różnice w brzmieniu takich małych odtwarzaczy? Bardziej mi zależy na dobrych słuchawkach i tu będę koncertował swoją uwagę. Myślałem o KOSS KSC 75, nie wiem czy coś lepszego za takie pieniądze jest się w stanie znaleźć. Jak macie jakieś pomysły co do konfiguracji proszę pisać

polecam sony f-608; jakość dobra, kitowe słuchawki są b.dobre; jedyny minus to brak obsługi flac i kabel zasilający usb (brak zwykłej ładowarki sieciowej; ogólnie jest dostępna, ale droga)

Skomentuj

Można się poratować czymś takim: http://allegro.pl/item879373497_lado...pod_od_ss.html . Ja tego używam do ładowania mp3-ki, jak akurat nie mam włączonego kompa.
      ------------------------------
      Mam Creative Zen Stone i działa ten adapter

Skomentuj

Zamieszczone przez Łyszka
        Można się poratować czymś takim: http://allegro.pl/item879373497_lado...pod_od_ss.html . Ja tego używam do ładowania mp3-ki, jak akurat nie mam włączonego kompa.
        hmm ciekawe, jak kupowałem Soniacza, to takie wynalazki akurat nie działały - może to zadziała (ludzie nawet klecili specjalne układy pośredniczące, ale zawsze się kończyło na tym, że nie działało)

Skomentuj

Tak, jest różnica w brzmieniu - różne odtwarzacze mają różne układy w środku. Prawda niestety jest bolesna i większość odtwarzaczy gra po prostu kiepsko.
          Powiedz ile masz środków to się coś wymyśli.
          KSC 75 jak za swoją cenę są dobre i nic lepszego nie wymyślisz.

Skomentuj

Caleb, a ile trzeba mieć siana na coś co gra już zacniej od 90% marności?, niestety będę musiał zrezygnować z Koss ponieważ potrzebuję kupić słuchawki które mi się dzisiaj rozwaliły i myślałem o sony mdr 700, ktoś miał może kontakt z nimi?

Skomentuj

Ja korzystam z discmana Panasonic SL-SX325 kosztującego grosze. Jakością dźwięku miażdży prawie wszystko przenośne, no ale to nie odtwarzacz mp3 . Gra to dużo lepiej od słynnego i "legendarnego" iRivera iFP.
              Generalnie nie mam zbyt wielkiego obycia. Posiadam Sansę Clip, ale tego nie polecam, jeśli zależy nam na dobrym dźwięku . Z współcześnie dostępnych chyba najlepszym wyborem jest jakiś Sony, np. NWZ-S638 (lub NWZ-S639). Dużym plusem jest też to, że od razu w zestawie dostajemy bardzo przyzwoite słuchawki.

Skomentuj

Czaruję...
              X