Wszystko da sie sprzedac (13 lat na Allegro) ale czasem potrzeba czasu, dobrego czasu, teraz taki nie jest, bo tak jak wczesniej napisano zaczal sie sezon weselno/komunijny, ludzie maja inne priorytety, taki towar moim zdaniem najlatwiej bedzie sprzedac na jesien.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wypromuj swoją aukcję !
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Witam.
Głośniki Seas 27TDFC-sprzedane.
Na sprzedaż obudowy w śmiesznej cenie,może komuś się przydadzą:
http://olx.pl/oferta/monitory-obudow...tml#3965c695d8
Jeżeli będzie ktoś chętny a będzie się obawiał,to mogę wystawić przez allegro.
Pozdrawiam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez DeKeR Zobacz posta
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaPodobno nie takie fajne, stąd ta cena.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaPodobno nie takie fajne, stąd ta cena.
Skomentuj
-
http://olx.pl/oferta/obiektyw-sigma-...9-ID5UZmT.html
Dla Forumowiczów dorzucam jeszcze jeden gratis - Filtr HOYA PRO1 Digital - zakręcony od nowości :)
Sorry za jakość zdjęć, ale puszkę już sprzedałem i fociłem tabletem :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez DeKeR Zobacz posta
Skomentuj
-
Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz postaa jednak.... tak jak myslalem jak kazdy aukcja wycofana przed czasem...
Nazwa Głośniki ARN116 BCM!!!! 4szt (numer: 4232872037)
Sprzedający Deker-w (178)
Powód odwołania podany przez Sprzedającego:
"glosniki zostaly sprzedane"
Swoją drogą już trochę sprzedałem niepotrzebnych rzeczy z domu i wiele razy dostałem pytanie o wcześniejsze zakończenie licytacji, na początku robiłem tak ale teraz już tego nie robię, robię aukcje na 7 dni i jak ktoś pyta to odpisuję, że aukcja jest krótka i zapraszam do licytacji. Może z dwie lub trzy osoby nie wzięły później udziału w licytacji, a nawet jak brały to często jej nie wygrywały z powodu za niskiej ceny :) Sporo osób używa też sniper (czy jak to się nazywa) i licytuję parę sekund przed końcem.Last edited by Rhainkraft; 15.05.2014, 15:42.
Skomentuj
-
Tak jak pisalem, jesli dostane kwote jaka mnie satysfakcjonuje odwoluje wczesniej oferte, np z membranami nie mialem zapytan, propozycji, poszly z aukcji, a founteki, czy arn, juz byly zapytania i rowniez poszly poza allegro... Sam czesto kupuje po wczesniejszym pytaniu sprzedajacego za ile sprzeda. W druga strone rowniez jest ryzyko ktos mowi ze kupi, odwolujesz oferte, a nastepnie zostajesz z towarem. Tez tak mialem kilka razy. Po czesci to denerwujace jak licytujesz a tu okazuje sie ze juz nie ma licytacji, dlatego pisalem ze moge towar sprzedac w innym trybie niz allegro. Ale fakt, daliscie do myslenia, poprawie sie i juz przed czasem nie bede odwolywal. Co ma byc to bedzie:)
Skomentuj
Skomentuj