Jeśli ktoś szuka pewnego sprzętu to polecam Accuphase E-302 wzmacniacz mojego kolegi, wykonałem w nim kompleksową renowacje tak więc wzmacniacz jest w absolutnie idealnym stanie
Sprzedaję parę głośników basowych Beyma 8P300Fe/n: https://allegro.pl/show_item.php?item=7832494106
Dla forumowiczów cena 550/para. Trzech miesięczne, jak nowe, gwarancja. Cena nowych 740zł. Oszczędzasz 190 zł.
Sprzedaję bo kupiłem 12 calowe.
Z tą wysokotonowka to raczej nie. 3sm z seasem i tym samym basowcem brzmią lepiej niż mx z tą wysokotonowka stx'a ale i tak rewelka to nie jest. Bas jest całkiem spoko jeśli ktoś lubi taki "miększy" ale poza tym...
Sprzedaję roczne subwoofery 12 cali BK Platinum PB12-300. Made in UK. Mam dwie sztuki. Jeden w bardzo dobrym stanie, drugi trochę porysowany. Cena 1150 i 1300zł. Cena nowych 2200.
Obniżka ceny za nowe, nieużywane 1" horny XT 1086 - Eighteensound - odlewy aluminiowe, nowe kosztowały 240 zł. szt., stan idealny.
Dla forumowiczów wysyłka gratis.
Sprzedaje swój prywatny odtwarzacz sony cdp 557esd, stan wizualny bdb+, techniczny idealny, po przegladzie i regulacji, czyta nawet mocno porysowane plyty cdr, laser w idealnej kondycji, jego sprawność to 99% dzieki czemu udzielam gwarancji na rok czasu, w zestawie oryginalny pilot do tego odtwarzacza, cena 2500zl osbior osobisty lub wysylka.
Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R
Skomentuj