Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jakie nutki aktualnie goszczą w waszych umysłach?
Collapse
X
-
UWAGI MODERATORAEdytowałem.
zbyszek - czy tak trudno wstawić filmik tak jak inni żeby można było go od razu stąd obejrzeć i posłuchać?
Wystarczy użyć ikonki z kliszą filmową.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaEdytowałem.
zbyszek - czy tak trudno wstawić filmik tak jak inni żeby można było go od razu stąd obejrzeć i posłuchać?
Wystarczy użyć ikonki z kliszą filmową.Last edited by LuSzTi; 25.06.2013, 19:20.
Skomentuj
-
Wszyscy tak wrzucają i ma to swoje plusy, nie trzeba otwierać więcej kart żeby cokolwiek posłuchać.
Oczywiście nic nie mogę narzucić, ale mogę poprosić abyś wstawiał filmiki w ten sposób i ułatwił innym korzystanie z podanych linków/filmików.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
djbuh
Dzięki za przypomnienie Rodrigo y Gabriela, miałem teledysk w głowie i nie potrafiłem sobie przypomnieć co to do cholery było. Ewan Dobson mi nie podszedł :)
Hermes Nilsa znam i też cenię, niestety nie miałem okazji posłuchać całej płyty akustycznej, co mnie wybitnie boli :)
LuSzTi Zacna melodia, zresztą ich granie mi odpowiada, podobnie jak 2CELLOS.
A żeby nie robić offu to coś w urlopowych klimatach, nie wiem czy znacie :
Skomentuj
Skomentuj