Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jakie nutki aktualnie goszczą w waszych umysłach?
Collapse
X
-
Nie na temat...Zamieszczone przez czart Zobacz postaZdumiewa mnie takie coś ,że ktoś zostaje Moderatorem i wkleja takie gówno jak wyżej ,Zatem powstaje pytanie po co ten cały wieloletni wysiłek techniczny wszystkich forumowiczów od strony elektroakustycznej jeżeli można to zrównać do tak niskiego poziomu .
- 2 polubień
Skomentuj
-
Muzyka łagodzi obyczaje, a jak ta młoda dama śpiewa, to i czarcie serce mięknie, i Marian się rozmarzy.
"Z głosem gładkim jak aksamit gwiazda SAMARA JOY wydaje się wspinać z każdym występem. Po zwycięstwie w Międzynarodowym Konkursie Wokalnym im. Sarah Vaughan w 2019 roku, obecnie nagrywa swoje debiutanckie nagranie, na którym pojawi się Samara wspierana przez Pasquale Grasso Trio.
Ta wschodząca gwiazda wciąż mieszka w miejscu jej urodzenia, dzielnicy Castle Hill w Bronksie w stanie Nowy Jork. Dorastając, muzyka była wszechobecna dzięki inspiracji jej dziadków ze strony ojca, Starszego Goldwire i Ruth McLendon, którzy kierowali znaną grupą gospel z Filadelfii, The Savettes. Jej ojciec koncertował ze znanym artystą gospel Andrae Crouch, a jej dom był wypełniony nie tylko dźwiękami piosenek jej ojca i procesu pisania piosenek, ale także inspiracją dla wielu artystów gospel i R&B, w tym Stevie Wondera, Lalah Hathaway, George Duke, Musiq Soulchild, Kim Burrell, Commissioned i wielu innych......"Last edited by KAPRINT; 05.08.2021, 19:38.
Skomentuj
-
Obitua̲r̲y̲ - Full Discography HQ - YouTube I możecie pisać że gówno... mam to w ...
Last edited by piotr f.; 05.08.2021, 20:11.
- 1 lubię
Skomentuj
-
Zamieszczone przez KAPRINT Zobacz posta... i Marian się rozmarzy.
A tak na poważnie, rock i metal to moje dwa główne gatunki, ale zaraz potem jest jazz i pochodne.
Płyty Anny Mari Jopek oraz Mikromusic (dostali właśnie Fryderyka) też mam, więc jak ktoś mnie nie zna to niech nie ocenia po jednym poście, który był wrzucony w połowie dla beki :)
...ale jak widać jedna osoba nie skumała.
Coś ode mnie:
Last edited by marian; 05.08.2021, 20:53.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez piotr f. Zobacz postaObitua̲r̲y̲ - Full Discography HQ - YouTube I możecie pisać że gówno... mam to w ...
Stare dobre czasy... tak jak Testament i kaseta "Low" :)Last edited by marian; 05.08.2021, 20:45.
- 1 lubię
Skomentuj
Skomentuj