Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie nutki aktualnie goszczą w waszych umysłach?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Też tak sobie myślę że o ile tego metalu Mariana pomimo prób słuchania - nie rozumiem i pewnie tak już zostaje, o tyle fe czart, nieładnie.
    A to tutaj ja coś podrzucę:

I oryginał - też nie rozumiem :)
    Last edited by Micwoj; 02.08.2021, 14:51.

Skomentuj

Nie na temat...
      Zamieszczone przez czart Zobacz posta
      Zdumiewa mnie takie coś ,że ktoś zostaje Moderatorem i wkleja takie gówno jak wyżej ,Zatem powstaje pytanie po co ten cały wieloletni wysiłek techniczny wszystkich forumowiczów od strony elektroakustycznej jeżeli można to zrównać do tak niskiego poziomu .
      Nikt, a zwłaszcza taki ktoś jak pan, który, jak da się zauważyć po wpisach, ma misję nawracania całej reszty na "jedyną słuszną muzykę", nie będzie mi mówił czego mam słuchać będąc moderatorem.

Skomentuj

Muzyka łagodzi obyczaje, a jak ta młoda dama śpiewa, to i czarcie serce mięknie, i Marian się rozmarzy.

"Z głosem gładkim jak aksamit gwiazda SAMARA JOY wydaje się wspinać z każdym występem. Po zwycięstwie w Międzynarodowym Konkursie Wokalnym im. Sarah Vaughan w 2019 roku, obecnie nagrywa swoje debiutanckie nagranie, na którym pojawi się Samara wspierana przez Pasquale Grasso Trio.

Ta wschodząca gwiazda wciąż mieszka w miejscu jej urodzenia, dzielnicy Castle Hill w Bronksie w stanie Nowy Jork. Dorastając, muzyka była wszechobecna dzięki inspiracji jej dziadków ze strony ojca, Starszego Goldwire i Ruth McLendon, którzy kierowali znaną grupą gospel z Filadelfii, The Savettes. Jej ojciec koncertował ze znanym artystą gospel Andrae Crouch, a jej dom był wypełniony nie tylko dźwiękami piosenek jej ojca i procesu pisania piosenek, ale także inspiracją dla wielu artystów gospel i R&B, w tym Stevie Wondera, Lalah Hathaway, George Duke, Musiq Soulchild, Kim Burrell, Commissioned i wielu innych......"
        Last edited by KAPRINT; 05.08.2021, 19:38.

Skomentuj

Obitua̲r̲y̲ - Full Discography HQ - YouTube I możecie pisać że gówno... mam to w ...
          Last edited by piotr f.; 05.08.2021, 20:11.

Skomentuj

Zamieszczone przez KAPRINT Zobacz posta
            ... i Marian się rozmarzy.
            Oczywiście, nie tylko metalem człowiek żyje.
            A tak na poważnie, rock i metal to moje dwa główne gatunki, ale zaraz potem jest jazz i pochodne.
            Płyty Anny Mari Jopek oraz Mikromusic (dostali właśnie Fryderyka) też mam, więc jak ktoś mnie nie zna to niech nie ocenia po jednym poście, który był wrzucony w połowie dla beki :)
            ...ale jak widać jedna osoba nie skumała.

Coś ode mnie:

Last edited by marian; 05.08.2021, 20:53.

Skomentuj

Zamieszczone przez piotr f. Zobacz posta
              Obitua̲r̲y̲ - Full Discography HQ - YouTube I możecie pisać że gówno... mam to w ...
              Mam kasetę: "The end complete".
              Stare dobre czasy... tak jak Testament i kaseta "Low" :)
              Last edited by marian; 05.08.2021, 20:45.

Skomentuj

Skomentuj

Skomentuj

Panowie patrząc na te wyżej wpisy nie rozumiecie czym jest tzw. azjatycka urawniłowka .Dotyczy to tzw. pop kultury niezależnie od gatunku muzycznego jaki się lubi.
                    Percival

Skomentuj

Nie wszystko co w kulturze musi być złe ,ale warto wypunktować komu to służy.
                      Tu chłopaki i dziewczyny dają radę:

Skomentuj

Skomentuj

Skomentuj

Last edited by KAPRINT; 12.09.2021, 16:24.

Skomentuj

Skomentuj

Skomentuj

Skomentuj

Skomentuj

Skomentuj

Skomentuj

https://www.youtube.com/watch?v=e0UkshgUi4Y

Skomentuj

Czaruję...
                                          X