zobaczcie jak latwo okreslic kim jest dana osoba i na czym slucha jak pokaze ci co slucha :lol:
biorac pod uwage moje doswiadczenia (wlasne) to wiem ze zmiana sprzetu na lepszy pociaga za soba zmiane sluchanej muzyki... tak samo wyksztalcenie sporo na to wplywa
Ja tego tak nie słucham, tylko pokazałem co mi kiedyś "wpadło w oczy" :razz:
Co masz na myśli pisząc "jak łatwo określić kim jest dana osoba" ???
i tak nawiasem mówiąc nie możesz teraz powiedzieć na jakim sprzęcie słucham, pokazałem inne ciekaw piosenki :lol:
kiedyś tzn 1-2 lata temu dużo więcej takich piosenek słuchlem, z tego, że w pokoju miałem estrade i suba estradowego :smile:
Od jakiegoś tygodnia czy dwóch - Virgin Black - album Mezzo Forte
przesłuchałem dwa kawałki,bardzo ponure i dołujace.
zbyszek, czy A&M to universal music group? cholera nie wiem.Z tej wytwórni mam wszystkie studyjne płyty The Police i Supertramp "Brother where you bound".Jak dla mnie nagrania bardzo dynamiczne i szczegółoweo z wyrazną średnica i delikatnymi wysokimi tonami.
Karol22m widze że sie zdecydowałeś na SDSy Peerlessa
?
[ Dodano: 2010-01-31, 20:19 ]
aaa chodzi Ci o zdjęcia na fotosiku?
Nie, nie zdecydowałem się na peerlessy - miałem je, ale sprzedałem i kupiłem coś innego...
U mnie sprawa wygląda tak ;-)
SNAP! The Prodigy, Brooklyn Bounce (mowa tu o starym dobrym Brooklynie, nie o tym nowym ...) , RMB, DUNE, Kaliber 44, Blank & Jones, oraz wiele innych...
Faktycznie, tyle razy słuchałem in and aut of love, a nie załapałem ze to wokalistka witin temptation (zespół który również jest dobrze mi znany) :razz:
Jeszcze 2.48 Chyba coś na teslach Albo jakaś podróbka... Bo się świeci jak psu jajca :) Ale wysokotonówka wyglada jak ARV (albo jak jakies tanie chińczyki z allegro bo są podobne...)
Dawid-SS, reggae jak najbardziej. Tutaj jeden z "nowszych" kawałków starej jak świat (no może nie aż tak ) kapeli Israel Vibration - polecam także poczytać trochę o tych panach - ciekawa historia http://www.youtube.com/watch?v=9nIqe_G1wlA
Swoja drogą reggae i ska to moim zdaniem najlepsza muzyka do poskakania na koncercie
No troche ponuro tutaj, na orzeźwienie, chociaz nie wiem czy tą muzykę można nazwać orzeźwieniem REAGEE(czy jak sie to pisze)
ASWAD - SHINE http://www.youtube.com/wa...feature=related
Takie to nie za bardzo reage... w ostateczności można by to nazwać reage komercyjnym, choc nawet to nie
Skomentuj