Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jakie nutki aktualnie goszczą w waszych umysłach?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaTaka trochę Melua ze Szwecji. Wery najs.
www.youtube.com/watch?v=pcyWdksESwk
Zamieszczone przez Hermes Zobacz postaTroche jak Zaz
Skomentuj
-
A tak się spytam przy okazji czy ktoś dorzuci zdecydowane "nie lubię" dla tych jak wyżej żydo bolszewickich głupawych wypocin ??? Więcej już ogłupiania w społeczeństwie i tak nie potrzeba.Zapewne nie będzie chętnych ,bo lepiej jest być oportunistyczną pierdołą w tym systemie i zakładać koszulki z brazzers -to taki przykład tylko .
Jako antidotum mam kolejną małą pererłkę :
Argus:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez czart Zobacz postaA tak się spytam przy okazji czy ktoś dorzuci zdecydowane "nie lubię" dla tych jak wyżej żydo bolszewickich głupawych wypocin ???
Skomentuj
-
Ten teledysk powyżej udowadnia właśnie tzw. "teorie spiskowe".Mianowicie aby zbudować jedną światową religię należy wszystkie zniszczyć lub inaczej zdeprecjonować do takiego stanu jak wyżej .To stara zagrywka ,którą stosowano od kilku tysięcy lat na tej planecie .
Czy to się uda w ramach "new world order" ?Myślę ,że tak zwłaszcza ,że większość maszeruje zgodnie z tym mętnym jak zawsze ściekiem .Tak jak tu :
Skomentuj
-
Nie na temat...Informacja
Przez Pana, Panie Czart, od jakiegoś czasu omijam łukiem ten temat, który z założenia miał służyć do podzielenia się dobrą muzyką.
Jeśli ma Pan jakąś życiową misję aby nawracać lud, politycznie czy religijnie, to niech Pan założy swój wątek i tam wkleja swoje wypociny.
Oczywiście na innym forum, bo na tym paplanie o polityce i religii jest nie potrzebne.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaNie na temat...Informacja
Przez Pana, Panie Czart, od jakiegoś czasu omijam łukiem ten temat, który z założenia miał służyć do podzielenia się dobrą muzyką.
Jeśli ma Pan jakąś życiową misję aby nawracać lud, politycznie czy religijnie, to niech Pan założy swój wątek i tam wkleja swoje wypociny.
Oczywiście na innym forum, bo na tym paplanie o polityce i religii jest nie potrzebne.
"och nie mów mi tego ,nie dołuj mnie to takie stresujące "
I taką postawę mają męskie niby istoty? Rozbrajające.
To może David Bowie :
Skomentuj
-
Nie na temat...Wklejaj Pan muzykę a politykowanie zachowaj Pan dla siebie.
Tylko tyle.
Ja również nie lubię muzyki w której tekst jest o niczym, ale nie piszę tego w każdym poście.
A jeśli już coś w ucho wpadnie z tych rzeczy, to mam dystans do tego, bo wiem że jest to robione tylko dla beki (przytoczona "Łydka Grubasa").
Mój ulubiony Polski wokalista rockowy to Tomasz Lipnicki (Illusion, LiPaLi), i nie przeszkadza mi akurat to jakie ma poglądy polityczne i religijne.
Dla mnie ważna jest muzyka którą tworzy i teksty.
Proszę bardzo, piosenka "o czymś":
Skomentuj
Skomentuj