Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie nutki aktualnie goszczą w waszych umysłach?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Skomentuj

Po wielu latach przypomniał mi się jeden z klasyków elektroniki.

Skomentuj

Skomentuj

A skąd zazwyczaj słuchacie tych kawałków? spotify,tidal coś jeszcze innego?

Skomentuj

U mnie Tidal

Skomentuj

Zamieszczone przez miecio Zobacz posta
              A skąd zazwyczaj słuchacie tych kawałków? spotify,tidal coś jeszcze innego?
              Porównywałem tidala do spotify i Spotify jest gorszej jakości mnie ukazuje na nagraniach , góra jest bardziej wyraźna na Tidalu jest większa przejrzystość dźwięku ,zdecydowanie tidal w wersji hifi master i w zależności jak go uzytkujesz , aby dobrze zagrał na komputerze potrsbje aby go osobno zainstalować ...nie z przeglądarki ...

Skomentuj

Skomentuj

Ostatnio mam jazdę znów na punk rocka także, jest to analogs-blask szminki. A tak to zazwyczaj co chwile co innego mi w głowie gra. Jestem muzykiem i żyję muzyką także sporo tego .

Skomentuj

Skomentuj

Zamieszczone przez Cebanczyk Zobacz posta
                      Porównywałem tidala do spotify i Spotify jest gorszej jakości mnie ukazuje na nagraniach , góra jest bardziej wyraźna na Tidalu jest większa przejrzystość dźwięku ,zdecydowanie tidal w wersji hifi master i w zależności jak go uzytkujesz , aby dobrze zagrał na komputerze potrsbje aby go osobno zainstalować ...nie z przeglądarki ...
                      Przeglądarki nie obsługują taśm master. Trzeba instalować apkę.

Skomentuj

A tak mi się ostatnio przypadkiem trafiło. Skojarzyło mi sie z Lalo Schifirinem

Skomentuj

Skomentuj

Skomentuj

Skomentuj

Skomentuj

Ogólnie to nieźle to ogarnia

Skomentuj

Skomentuj

Skomentuj

od jakiegoś czasu ta pani zachwyca :
                                        https://www.youtube.com/watch?v=IW8jTpb5EpY

Skomentuj

Skomentuj

Czaruję...
                                          X