Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jak czesto chodzicie do kina?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jak czesto chodzicie do kina?

Hej:)

Szybkie pytanie:
    Jak często chodzicie do kina?

2-3 razy w miesiącu, najczęściej w środy :P
    Korzystam z promocji środy z Orange :)

Skomentuj

Od kiedy stanęły 3 drogi na stx + satelity to kino w domu jest.

A tak poważnie to coraz rzadziej. W bydzi w weekend normalny bilet coś koło
      24zł. Razy 2 (żona) + pierdoły typu popcorn i kola to 70zł w piz...u.

Skomentuj

Zamieszczone przez xkibelx
        A tak poważnie to coraz rzadziej. W bydzi w weekend normalny bilet coś koło
        24zł. Razy 2 (żona) + pierdoły typu popcorn i kola to 70zł w piz...u.
        tu się zgodzę, cena normalnego w opolu też coś koło tego, na szczęście korzystam jeszcze z ulgi studenckiej.
        do kina wybieramy się raz max. dwa razy w miesiącu

Skomentuj

Ja ostatni raz byłem kilka lat temu.

PS. to jakaś ankieta jest? jeśli tak to powiedz im że jest za drogo :)

Skomentuj

1-2 /dwa tygodnie ....... heh taka dziwna statystyka ale to dlatego że czasem nie idziemy ani razu za to w nastepnym 2 razy ;p
            niewątpliwie jedną z przyczyn jest to że mam multikino 7 minut spacerkiem od mieszkania ;p i naprawde lubie ogladać filmy ;p ....kino to zupelnie cos innego niz w domu

Skomentuj

Zależy...

Jak grają dobre filmy to chodzę, jak nie grają to nie chodzę
              Ostatnio byłem na Avatarze w multi, teraz wybieram się na niego do IMAXa,
              choć moim ulubionym kinem jest kino Luna na marszałkowskiej - polecam wszystkim warszawiakom.
              Mam też znajomego reżysera więc co jakiś czas skapnie mi zaproszenie na premierę

Skomentuj

Zamieszczone przez video
                hmm... to moze sam policz? ostatnio bylem na avatarze. wczesniej na katyniu a jeszcze wczesniej na francuski numer
                tak wiec srednio chyba 1 na 2 lata :P
                malo kiedy chce mi sie tam isc bo kino wcale jakoscia obrazu nie powala :???:

Skomentuj

Zamieszczone przez marian
                  Roman?
                  Wojtek

Zamieszczone przez Pawel S.
                  malo kiedy chce mi sie tam isc bo kino wcale jakoscia obrazu nie powala :???:
                  zależy od kina i filmu, ale nawet gdy jakość obrazu nie powala, wrażenia są zupełnie inne niż w domu...

Skomentuj

Masy racje wrażenia całkiem inne... zależy kto co lubi. Dla mnie kino to najgorzej wydane pieniądze na mieście.

Skomentuj

Zamieszczone przez video
                      Właśnie wróciłem z kina :razz:
                      Byłem na Avatar w 3D i muszę ten film naprawdę pochwalić, bardzo fajny, polecam każdemu, tylko, że trochę oczy bolą od okularów :wink:

Skomentuj

Witam!

Ojjj dawno mnie w kinie nie było... Częściej oglądam filmy w domu... Ale chyba wybiorę się na Avatar w 3D - zobaczymy czy warto :-)

Pozdrawiam,
                        Krzysiek191022.

Skomentuj

A propos avatara - był ktoś i w zwykłym kinie i w imaxie i może porównac ?

Skomentuj

Byłem na Avatarze w 3D cyfrowym i mi się podobało, natomiast u kumpla kawałek widziałem na kompie i powiem Wam, że gdyby nie efekty, to całe 3D to film by był bez sensu :P Bo fabuły nie ma znowu nie wiadomo jakiej rozbudowanej

Skomentuj

cudny90, bo to film na który się idzie do kina żeby 3d zobaczyć :P
                              Oprócz tego jest banalny strasznie i porusza oczywistą problematykę bo ma być uniwersalny , każdy ma pójśc do kina, zapłacić , pozachwycać się 3D i znaleźć coś dla siebie.
                              Udało się jak widać bo zarobił już 2 miliardy zielonych ;]

Skomentuj

Mnie chyba nikt nie przebije, ostatni raz w kinie o ile mnie pamięć nie myli byłem w 1998r :mrgreen: . Nie wiem dlaczego ale jakoś mnie nie ciagnie do kina

Skomentuj

Yoshi_80, ja mam podobnie, wogole tam nie chodze, ostatni raz bylem w sali kinowej dawno temu, oczywicie nie na filmie a na jakims przedstawieniu teatralnym ktore bylo na scenie jednej z sal. Ale swiatło sie jarało i mogłem zobaczyc co za sprzet maja u mnie w kinie :)

Skomentuj

hmm u mnie też skromnie. Ostatni raz byłem w kinie hmmm... dawno :razz: o ile dobrze pamietam to był to film obcy vs. predator Jakies wyjscie klasowe czy coś w tym stylu

Ale za to filmy ściągam regularnie :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                                      cudny90, bo to film na który się idzie do kina żeby 3d zobaczyć :P
                                      Oprócz tego jest banalny strasznie i porusza oczywistą problematykę bo ma być uniwersalny , każdy ma pójśc do kina, zapłacić , pozachwycać się 3D i znaleźć coś dla siebie.
                                      Jak wszystkie filmy camerona ) Wiadomo że nie jest to ambitne kino

JA się zawsze nosze z zamiarem jak już coś fajnego wyjdzie, zawsze zapominam, przegapiam, nie mam czasu, i koniec końców na tym się kończy że ściagam sobie to na kompa :mrgreen: TAk było np. z reversem i dom zły, które przegapiłem, a szkoda, bo dobre polskie filmy, na które warto chodzić (chociażby dla tego aby więcej takich mogło powstawać). Avatary mnie nie kręcą, choć kto wie, może się wybiorę

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                                        choć moim ulubionym kinem jest kino Luna na marszałkowskiej - polecam wszystkim warszawiakom.
                                        Przed chwilą wróciłem z luny. Świetny dźwięk, chociaż nie tak efektowny jak w sieciówkach bo jest po prostu ciszej, no i kolejny plus -do takich kin nie chodzi "hołota".

Skomentuj

Czaruję...
                                        X