Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pilot do CDP-591

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pilot do CDP-591

Cześć. Chciał bym dokupić do CD sony cdp591 pilot. z tego co wiem orginalny pilot nosi nazwę rm-d591.
    Mam pytanie czy nie współpracuje z tym odtwarzaczem jakiś inny pilot od podobnego modelu?
    Czy jest jakis uniwersalny pilot który na pewno dobrze bedzie współpracował z tym cd-ekiem?
    Pytam o to wszystko bo tego RM-D591 nie moge nigdzie kupić:/

drogi kolego. tego pilota nie tak łatwo zdobyć w Polsce ale ja to rozwiązałem inaczej,kupiłem uniwersalny pilot z obsługą bliżniaczego modelu CDP-991 i po wklepaniu kodu do tego modelu okazało się że wszystko chodzi! :mrgreen: pozdrawiam :)

Skomentuj

mam taki pilocik na sprzedaż jesli Cie interesuje pisz na priv obudowa jest troche zniszona ale pilot jest w pełni sprawny

Skomentuj

longer elektro, mogł byś powiedzieć jaki to model pilota który kupiłes?

Skomentuj

Zamieszczone przez ZAP
          longer elektro, mogł byś powiedzieć jaki to model pilota który kupiłes?
          sorry kolego ale ja już dawno opchałem ten sprzęcik ale z tego co pamiętam był to uniwersalny pilot do cd sony . no i z karteczki kodów pasował ten z 991 :)

[ Dodano: 2010-02-10, 11:55 ]
          kup na próbe pilota uniwersalnego np: mak jakiśtam za 20zł i powiedz sprzedawcy że zwrócisz w ten sam dzień jak nie będzie działać i już! ja też tak szukałem wtedy..

Skomentuj

Ok:) dzięki za rady. Jak coś wykombinuje podzielę się informacjami, może komuś się przydadzą.

Skomentuj

Czaruję...
            X