Ale czy wałkowanie przed położeniem ciężaru nie jest ok??
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Czym czyscic pedzel po butaprenie??
Collapse
X
-
Zamieszczone przez lklukaszty już chyba coś piszesz od jakiegoś czasu
zrobilem fotorelacje do 3 tutoriali
przy okazji frezowania kolumn dla kolegi (patrz budowanie na ekranie) nakrecilem maly video-tutorial o frezowaniu otworow okraglych...
ale pisac mi sie odechcialo jak przyszlo do ukladania ok 400 zdjec w wordzie... :???:
a z video musze powalczyc z montazem
Skomentuj
-
Ja też lakierowałem pędzlem, choć kupiłem raczej taki nieco lepszy niż za 2 zł. Włosów nie zostawiał wcale, lakierowanie przebiegło bez problemów i jestem zadowolony.Lakier- HartzLack półmat. Pierwszą warstwę mocniej przeszlifowałem, drugą tylko lekko papierem wodnym a po kompletnym wyschnięciu kolumn poszła 3 warstwa z mocniej rozcieńczonego lakieru, której wcale nie szlifowałem. Zależało mi na tym, by nie zalać porów lakierem i zachować strukturę naturalnego drewna.
Miałem welurowy wałek też, ale moim zdaniem lepiej wychodziło pędzlem.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marjano82To zrób prezentację w Power Poincie wrzuć w download i będzie gites. Myślę że to łatwiejsze niz układanie 400 fotek w Wordzie.
Skomentuj
-
Re: Czym czyscic pedzel po butaprenie??
Zamieszczone przez maxxx222
Czy jest jakiś środek kory podoła wyczyścić pędzel do stanu sprzed użycia butaprenu??
:!: Tylko wszystkie takie prace przeprowadzać w dobrze wentylowanych pomieszczeniach. :!: Wiadomo z jakiego powodu. :wink:
Skomentuj
Skomentuj