Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmaciacze - artykuł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wzmaciacze - artykuł

Może by ktoś się wziął troszkę do pracy i napisał jakiś ciekawy artykuł, albo post o wzmacniaczach, bo np. ja nic na temat wzmacniaczy nie wiem i czytając niektóre posty siedzę jak sroka na tureckim kazaniu w malowane wrota psia kość :)

doedukuj sie gdzieś, nikt nie będzie pisał artykułów bo tobie sie neichce trohe poszukać, ale ..............zapraszam "podstawy" http://ag.bocznica.org/ :)

Skomentuj

flodins:

A ciekawe czemu powstaly artykuly nt. glosnikow, obudow, itp.? Same sie nie zrobily... A o wzmakach artykul to dobry pomysl...

Skomentuj

theant, zgadzam sie z toba to dobry pomysl

Skomentuj

No, to Panowie macie pomysl pora na realizacje !
          Pozdro
          Dexter

Skomentuj

Dexter, a moze ty tak bys cos napisal bo popedzac to karzdy umie

pozdro

Skomentuj

nie ma co zganiac jeden na drugiego tylko niech kots cos fajnego napisze ik przesle jakiemus moderatorowi..

Skomentuj

Wydaje mi sie ze najlepszy byl by artykul jak zrobic wzmac np na tda7294 krok po kroku. Tak zeby jak ktos wchodzi na strone i szuka info jak to zrobic a nie mial zbytnio doswiadczenia, zrozumial temat w takim stopniu ze sam zrobi ten wzmak. Powinny byc fotki,rysunki. Wszystko napisane prostym jezykiem a nie jezykiem elektronikow. Moze ktos akurat sklada cos i mogl by przy okazji taki artykul napisac..

Skomentuj

Popieram, na dawnym forum był olbrzymi temat o wzmacniaczu do suba (TDA), dokladne omówione było jak się czego pozbyć, i jak najlepiej zrobić z praktyki.
                  Oszczędzi to napewno wielu niepotrzebnych postów i podniesie wartość merytoryczną strony.

Pozdrawiam

Skomentuj

To ja tez dorzuce pomysła.Przydałby się kacik o wykonywaniu zwrotek z praktycznego punktu widzenia,coś jak na audiomani.A co do wzmaków to dobry pomysł.Sam bym pewnie skorzystał.
                    PZDR

Skomentuj

Sa na tym forum fachowcy od elektroniki ... przy okazji jak ktos bedzie sobie cos robil to moglby zrobic opis co i jak

Skomentuj

Czaruję...
                      X