Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Amplituner Onkyo TX-SR602e

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Amplituner Onkyo TX-SR602e

Witam wszystkich.
    Będę za nie długo sprzedawał swój Amplituner Kina domowego jest to model TX-SR602E.Posiadam "go" od roku 2005 czyli od nowości,stan idealny,bez jakichkolwiek rysek. Mały mankament był taki iż na samym początku musiał pojechać do serwisu EIC na naprawę niedziałającego wyjścia pre out dla subwoofera,oczywiście wszystko na gwarancji wpisane jest to do karty gwarancyjnej, od tego czasu działa wszystko dział jak z salonu.
    http://www.kinodomowe.idg.pl/artykul...TX.SR602E.html
    Moje pytanie polega na tym iż nie wiem ile za niego mógłbym dostać. Czy mógłby mi ktoś z szacownego grona pomóc z wyceną.

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Nicolas26, ja bym to dał w dział offtopic...

Skomentuj

Nicolas26, czy 607 to jeden z kolejnych nastepcow tego ampli?

Skomentuj

malutkiz- Tak to jest model z roku 2005 a Model 607 jest już z minionego roku. Z tym że 607 ma łącza HDMi a ten mój niema. Co dziwne jak porównywałem 602 z 607 to się troszkę zdziwiłem bo niby nowszy model powinien być lepszy a tu okazało się że "stary" był górą (chodzi o brzmienie).

Skomentuj

Nicolas26, tyle ze 607 kosztuje niecale 2000 zl, a ta 602 byla napewno drozsza. jaka kwote bys chcial minimalnie za niego?

Skomentuj

Właśnie nie wiem co odpowiedzieć na tego typu pytania i dlatego pytam wszystkich ile mógłbym dostać za niego. Ja jak go kupowałem to zapłaciłem za niego 2 700,00zł tyle że było to pięć lat temu. A teraz nie mam pojęcia co zrobić (ile dostać)?

Skomentuj

Nicolas26, oddaj studentowi który będzie o niego troskliwie dbał

Skomentuj

Studentowi? Ciekawa propozycja. Tylko to oddanie mi nie pasuje. :grin:

Skomentuj

przecież nie pisze że za darmo ale za stosunkowo przystępną cene :mrgreen:

Skomentuj

Czaruję...
                  X