Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

NfS U 2

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

NfS U 2

Cześć. mam problem, gram w Need for Speed U 2 i przeszedłęm juz 46% tej gry i zaciąłem sie... nie mam zadnego wyscigu na mapie juz, znalazłem 3 ukryte wyscigi (2 dragi 1 circut) przejechalem je i nie wiem co dalej... jak ktos wie niech pomoze :) Pozdro. z góry dzieki

Bebe sprawa ja mam juz 80 % i ciagle nowe dochodza

Skomentuj

a miales taki problem jak ja?słyszalem ze niby mam sie scigac z wszystkimi na planszy autami i wtedy mi cos wyskoczy o sposorach czy cós, a czym jeździsz teraz? jakie auto polecasz?

Skomentuj

nacisnij T w czasie gry i tam wyświetli ci się lista informująca o stanie gry, i tam powinienes wyczytac czego jeszcze nie zrobiles, pomarańczowe samochody to podstawa, ktorą musisz przejść, pozatym moj kolega przy 44 % nie wiedzial co robić a okazalo się ze nie mial wszystkich garazy odblokowanych

Skomentuj

garaze mam wszystkie odblokowane i te pierdolki, musze teraz zdobyc okladki magazynow i dvd, zna ktos www na ktorej jest mapka rozmieszczenia tych elementow?

Skomentuj

Oj Zombal, poszukaj sobie w necie pełno jest tego na Tweaku tez był ten temat...

Skomentuj

Zombal - Masz taki sam problem jak ja kiedyś. A odpowiedz na to pytanie jest prosta. Masz poprostu za małą reputacje!!!!!! Musisz odpicować swoją bryka jak tylko sie da POTEM odezwie sie telefon że chcą Ciebie na okładke jakiegoś DVD a potem juz dasz sobie rade (pojawią sie nowe wyścigi do zrobienia na mapie) Grunt to nie zapominać o reputacji !!!!!

Skomentuj

HMm, kolega MI powiedzial ze musze kupic sobie jeepa i przejechac nim kilka wyscigow (pojawily Mi sie 3 nowe) o nazwie S.U.V czy jakos tak, przejechalem je i niestetey dalej pusto, a auta mam odpicowane na max(mam wszystkie duperelki, bynajmniej tak mi sie wydaje) Pozdro

Skomentuj

Ekhm tez pogrywam w to ale nie chce mi sie na kompie grac w ta gierke a wiec siadam sobie przed telewizorkiem i odpalam PS2 i zaczyna sie jazda ;] Koles mi powiedzial ze jak nie mial wyscigow pojechal na lotnisko i tam dostal kolejne, moze to i prawda ale nie sprawdzalem.

PS na kompie gralem w to na 1280x1024 Full detale i ku mojemu zdziwieniu na PS2 wyglada tak samo !! nawet troszke na korzysc PS2 poniewaz krocej sie lauje.

Pozdrawiam

Skomentuj

Heh grafa w U2 jest wedlug Mnie daremna, lepsza byla w U1, dzieki za pomoc, pozdro

Skomentuj

O nie. Tu sie nie zgodze!
                      Heh grafa w U2 jest wedlug Mnie daremna, lepsza byla w U1
                      Może dużej różnicy nie ma ale grafa w dwójce jest lepsza. Chyba, że ktoś ma ustawienia na minimum Włącz sobie ustawienia na max to zobaczysz przewage NFS U2

Skomentuj

no niby tak, ale jak w u 1 dawalem grafe na max to byla super i nie skakala Mi gra,mialem grafe na minimum tez byla zajebista, a w tym grafa na minimum jest lipna jak nie wiem,kwadraty na jezdni itp. a jak daje na ful to tylko mam ladniejsze auto i otoczenie a asfalt dalej lipny :/ a tak wogole to juz wiem chyba gdzie mam blad w garazu trzeba dac world map, tam pisze co masz ukonczone a co nie, naszczescie nie musze szukac tego wystarczy ze dam to co nie mam ukonczone i sam Mnie wrzuci na trase no to juz jestem w domu. pozdro dzieki wszystkim za pomoc :)

Skomentuj

Te kwadraty na jezdni sa wina wylaczonego filtru w ustawieniach karty graficznej kolega tak mial. A to ze jest slaba grafa wedlug ciebie to ja ja ci mowie ze masz karte graficzna slaba ktora na BANK nie obsluguje DirectX 9.0x. Ja posiadam karte graficzna co prawda moze nie genijalna bo za marne 500zl ale obsluguje juz DirectX 9 mam FX5200 128MB DDR/128 bit AGPx8 MSI a dla nie wiedzacych o co chodzi to juz mowie karta 6 razy szybsza niz zwykly GF FX 5200 za 200zl
                          Pozdrawiam

PS ja na swojej karcie mam 3 razy wiecej opcji graficznych do wyboru niz kolega ktory ma GF 4 MX moze i dlatego mowie ze NfS U2 wyglada genijalnie ;]

Skomentuj

A no ja mam Geforce 4 mx 440 64mb, a nie wiesz moze jak sie nazywa ta opcja dzieki ktorej bede mial ladniejszy asfalt?

Skomentuj

W pierwszej części jak i drugiej asfalt mi się nie podobał. Chodzi mi o ten świecący, dlatego zawsze zmieniam w ustawieniach taką opcję road reflection cos tam cos tam na minimum. Nie wiem jak was ale mnie ten błyszczący afalt drażni dosyć mocno, wręcz raźi

Ja mam kartę gigabyte radeon 9200 pro 128 mb 128 bit i wszystko chodzi pięknie na pełnych detalach na rozdzielczości 800*600. Kartę kupiłem na wiosnę b.r. za 300 zł

Skomentuj

Filtr Anizotropowy ja mam ustawione:"Pod kontrola aplikacji"
                                Pozdrawiam

Skomentuj

A czy to mocno spowalnia gre?

Skomentuj

Chyba az tak mocno nie, bo nie zauwalylem roznicy w dzialaniu gry (szybkosci).
                                    Jak nie pomoze to sie odezwij to cos pokombinujemy ;]

Skomentuj

Zombal musisz zdobyc kolejna gwiazdke w wygladzie fury tzn konkretnie o to chodzi zeby zdobyc nowa okladke dvd i wtedy ci sie pojawi wszystko przynajmniej ja tak mialem kolo 46% :]

Skomentuj

HMm, przeszedłem wszystkie wyscigi w world map, mam juz 65% i dalej lipa, zrobie jak mowisz tymon dzieki , aha dostalem wczesniej jakas wiadomosc od Rachel. get to the car lot now... i want my car now.....ASAP.... bylem w car locie i nic tam nie ma nowego, mam tak jak kiedys, a tak poza tym wydaje Mi sie ze lepsza grafa jest na starszych sterownikach nvidii, mam zainstalowane 61.77_win2kxp_english i w GTA VC tekstury ladowaly Mi sie jak na nie najechalem albo wcale, a w nfs u 2 miga mi wielka tesktura ciagle :/ dzieki za pomoce z ta grafa pokombinuje jak cos zglosze sie bo tragedia z ta jezdnia jest na max :/

Skomentuj

Czaruję...
                                        X