Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Płytki terminalowe czy jest ktoś chętny.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Płytki terminalowe czy jest ktoś chętny.

Witam byłem dziś w firmie która wycina laserowo w celu złożenia zamówienia na płytki pod terminale głośnikowe może by był ktoś jeszcze chętny na takie płytki ,zamówienie robię w sobotę więc do tego czasu musiał bym ustalić jaki model czyli wielkość rozmiar , z jakiego materiału ilość otworów oraz z czego by były robione.

Na razie myślę żeby były z aluminium anodyzowanego na czarno z 4 otworami montażowymi w rozmiarze 10cm na 10 lub na 12 jeśli bym robił grawer AKKUS V2.

Jeśli był by ktoś jeszcze chętny lub ma propozycje co do wyglądu to proszę śmiało pisać, mile widziane by były jakieś zdięcia lub rysunki poglądowe..
    Koszty ustali się dopiero po tym jak będę wiedział wszystkie dane co do wyglądu i ilości wię na razie robimy wszystko bez zobowiązań.

http://www.parts-express.com/catalog...0/158pec10.pdf
    http://www.parts-express.com//pe/psh...TOKEN=30779422

Re: Płytki terminalowe czy jest ktoś chętny.

Zamieszczone przez toma085
    Witam byłem dziś w firmie która wycina laserowo w celu złożenia zamówienia na płytki pod terminale głośnikowe może by był ktoś jeszcze chętny na takie płytki ,zamówienie robię w sobotę więc do tego czasu musiał bym ustalić jaki model czyli wielkość rozmiar , z jakiego materiału ilość otworów oraz z czego by były robione.

Na razie myślę żeby były z aluminium anodyzowanego na czarno z 4 otworami montażowymi w rozmiarze 10cm na 10 lub na 12 jeśli bym robił grawer AKKUS V2.

Jeśli był by ktoś jeszcze chętny lub ma propozycje co do wyglądu to proszę śmiało pisać, mile widziane by były jakieś zdięcia lub rysunki poglądowe..
    Koszty ustali się dopiero po tym jak będę wiedział wszystkie dane co do wyglądu i ilości wię na razie robimy wszystko bez zobowiązań.

http://www.parts-express.com/catalog...0/158pec10.pdf
    http://www.parts-express.com//pe/psh...TOKEN=30779422

opłaca sie robić w polinku takie mają jak w linku wyżej

a tak one wyglądają

Skomentuj

Zamieszczone przez nowy1
      opłaca sie robić w polinku takie mają jak w linku wyżej
      w polinku kosztują odpowiednio
      pojedyncze 25zł
      podwójne 32zł
      jak kolega miałby znacznie taniej to czemu nie
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

zależy w jakiej cenie bo jak co to tez moze bym się dopisał do pojedynczych takich jak w drugim linku :)

Skomentuj

Ja bym się chętnie pisał na 2 szt. płytek 10x8 cm a jeśli cena będzie ciekawa to może więcej.
          toma085 o jakiej grubości płytek myślałeś? Dla mnie wystarcza nawet 1mm bo mam terminal w oddzielnej komórce a zapewne im cieńsza tym tańsza :)

Co do wyglądu z mojej strony żadnych cudów wystarczy równiutkie wycięcie zaokrągleń na rogach i równe rozmieszczenie otworów na gniazda i śruby. Pomyślałem że można by jeszcze skrojić z frontowej strony takie zaokrąglenie zamiast kantu 90*.
          Jeśli innym bardziej pasuje np 10x10cm to mogę tez takie wziąć.

Skrobnąłem tak na szybko jeśli dojdzie do skutku to podopisuje dokładnie wymiary takie jakie by mi się podobały :smile:

Skomentuj

:arrow: toma085
            Wiadomo już cokolwiek o kosztach?
            Jeżeli te byłyby przystępne to mógłbym się na to pisać

Skomentuj

i co temat zamarł :?:
              ostatnio byłem w firmie która robi właśnie obudowy do różnych rzeczy.
              Zajmują się obudowami z blachy do np: ściemniaczy kinowych, oświetlenie estradowego, statywy do świateł, całe te rusztowania, różne cięgna, bloczki itd

pytałem ich o obudowy do wzmacniaczy zwykłych i lampowych, panele do subów itd
              powiedzieli, że to dla nich nie problem tylko żebym przyjechał z projektem to się dogadamy

jakieś propozycje?
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

toma085 temat nadal jest aktualny?

Byłbym chętny na takie dwa terminale. Napisy we własnym zakresie wykonam. Wymiary płytki 150x80x4 mm, materiał aluminium.
                Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
                Grado SR125i

Skomentuj

ja dałem 20 zł za 2 sztuki

aluminium 3 mm 150x130 mm

robiłem tylko dlatego że w polinku zabrakło :)

Skomentuj

mialby ktos mozliwosc wyciecia plytek z aluminium(grubość niema znaczenia) o wymiarach ok 2cmx2cm z 3 otworami potrzebowal bym ok 10 takich plyteczek potrzebuje je jako podkladki to zlaczy chincz i terminali

Skomentuj

Czaruję...
                    X