Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Konkurs szkolny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Konkurs szkolny

Nie dlugo u mnie w szkole(technikum elektroniczne) bedzie konkurs i nie wiem co mam na niego zrobic?? Prace moga byc zwiazane z informatyka i elektronika. Mam do was prozbe: pomozcie mi cos wybrac!! Konkurs odbedzie w kwietniu,wiec jest jeszcze troche czasu.

Czekam na WASZE propozycje!!

A co mozna wygrac?
    Bo jak to ma być tak dla sportu to bym sie zastanawiał

Skomentuj

Moze zrob wzmacniacz lampowy... sam jego wyglad ( o ile bedzie zrobiony jak np. konstrukcje z tego forum) polozy komisje na kolana :)

Skomentuj

wszystko zamyka sie w jednym---------->kasa.....

za odpowiedznia sumke prawie wszystko mozna zlorzyc.. no moze nie w moim przypadku powiem skromnie ))

Skomentuj

to co proponujecie na ten konkurs??oczywiscie za rosadna cene...
          nie musi to byc zwazane z akustyka,byle zeby byla z lektronika

Skomentuj

No w ostatnim EP był taki robocik co zapierdziela po wyznaczonej trasie a programik juz jest :) trase szrobisz a najlepiej to 2 scigajace sie

Skomentuj

to juz jedna propzycje mam...
              Czekam na inne.
              pomocy plis bo na dzien dzisiejszy nie mam zadnego pomyslu...

Skomentuj

przenies ten konkurs do mojej szkoły!

Skomentuj

to juz nie odemnie zalezy...
                  dlatego czekam na WASZA pomoc przy podjecia decyzji co mam na niego zrobic

Skomentuj

Kompa przerobic walnac WC i bude przetuningowac i opis modyfikacji( oczywiscie podkrecic :d) i wstawic LCD z przodu budy i masz elektronike i infe:]

Skomentuj

ty face ja tu na serrio sie pytam a nie glupie zarty

Skomentuj

zrób Gainclona (płytki są w necie) + dorób mu sterowanie pilotem :)
                        też w necie można takie rzeczy znaleźć :)

Skomentuj

hmmmm..... a co to jest???

Skomentuj

o gainclonie było tu pisane...to prosty w budowie wzmacniacz wysokiej klasy
                            na lm3886, w którym najważniejszą sprawą jest zasilacz i jest on dużo bardziej skomplikowany niż sama sekcja wzmacniacza :)

Skomentuj

znalazlem te posty i powiem wprost to mnie nie interesuje bo z wzmacniaczy to prac moze byc sporo.
                              poprosze cos z innej pulki.

Skomentuj

umnie w szkole jest też taki konkure w zeszłym roku zrobiłem układ do sterowania głowicami wizjnymi sterowanie odbywa się z kompa po przez 2 porty lpt (można przeobić też na com)

Skomentuj

Ja serio pisałem! przynajmniej orginalny bys był i wcale nie drogo!

Skomentuj

yeti, pomysl ciekawy ale nie wiem czy bym dal rade to wykonac??
                                    moze poczek jeszcze troche na jakas inna propzycje.

Skomentuj

Ja zajmuje sie modyfikacja kompów od czasów 486 i uważam za pomysł pokazania czegoś takiego w szkole za wart uwagi.
                                      A gainClone to nie wcale taki zwykły wzmacniacz. Owszem oparty na prawie zwykłych elementach ale filozofia budowania wymyka sie z klasycznych regół panujących co najmniej na naszym forum.
                                      Ale najważniejsze pytanie: kto za to zapłaci i ile?

Skomentuj

z audio moge robic ale takich prac to bedzie sporo!!
                                        dlatego szukam czegos innnego z innej beczki...
                                        a jak koszty mnie przerosna to moge to robic w grupowo....

Skomentuj

Czaruję...