no właśnie jeden numer na mojej liście jest zawsze niedostępny niezależnie od tego jaki ta osoba ma status, mogę z nią normalnie rozmawiać ale w ogóle nie widzę opisow ani statusu, mamy obaj siebie na liście kontaktów sprawdzałem na wszystkich wersjach gg i jest tak samo... trochę to denerwujące bo nie mam pojęcia kiedy ta osoba jest i tylko ona może się ze mną skontaktować a ja nie mam już takiej możliwości, czego to wina? jak to naprawić?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
problem z GG ciągle niedostępny numer
Collapse
X
-
nie jest to wina programu czy złego ustawienia to jest pewne bo sprawdzałem na konnekcie gg 7.7 gg 8.0 gg 10 na każdym jest tak samo u tej osoby jest wszystko ok problem zaczął się kilka dni temu i naprawdę nie mam pojęcia jak to się stało... z początku myślałem że jest poprostu na niewidoku bo piszemy prawie codziennie ale jednak nie jest bo z innego numeru widać status teraz musi mi pisać kiedy jest w razie czego a to bardzo głupie hehe
Skomentuj
-
ta osoba musi mieć ustawione "pokaż status tylko znajomym" a przy twoim kontakcie "ukrywaj przy opcji " Tylko dla znajomych""
i czego byś nie instalował i tak nie będziesz widział statusów itp
przed chwilą to testowałem i jest tak jak mówisz ... obojętnie jaki komunikator i tak nie widze statusu tej osoby
Skomentuj
Skomentuj