Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

problem z GG ciągle niedostępny numer

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

problem z GG ciągle niedostępny numer

no właśnie jeden numer na mojej liście jest zawsze niedostępny niezależnie od tego jaki ta osoba ma status, mogę z nią normalnie rozmawiać ale w ogóle nie widzę opisow ani statusu, mamy obaj siebie na liście kontaktów sprawdzałem na wszystkich wersjach gg i jest tak samo... trochę to denerwujące bo nie mam pojęcia kiedy ta osoba jest i tylko ona może się ze mną skontaktować a ja nie mam już takiej możliwości, czego to wina? jak to naprawić?

ten "ktos" moze poprostu robi Cie w bambuko i jezeli ma wlaczone gadu to jest na "niewidocznym" ;-)

Skomentuj

nie robi mnie w bambuko :) i nie ja pierwszy mam taki przypadek kiedyś jakiś czas temu znalazłem właśnie na jakimś forum że ktoś miał taki problem tylko teraz nie dam rady tego odszukać...

Skomentuj

zainstaluj sobie na próbę inny komunikator niż gg, np konnekt(już ok pół roku używam i jest ok)

Skomentuj

na konekcie jest to samo :( z tego co pamiętam to trzeba pisać do gg żeby sprawdzili coś tam bo czasem się jakieś numery blokują jakby na serwerze... nie pamiętam dokładnie o co tam chodziło...

Skomentuj

zadales pytanie i na koniec sam sobie na nie odpowiedziales
            rewelka :shock:

Skomentuj

zobacz na aqq czy jest tak samo

Skomentuj

Jest tez cos takiego ze numery od 17 milionow, starsze gg nie przyjmuje, powzej trzeba nowsze gg :)

Ja uzywam KaduKadu takie cos z LINUXA ) wersja pod windows, zero reklam itp :)

Ja sie z czyms takim nie spotkalem jeszcze, byc moze trzeba pogoglowac.

Skomentuj

raffal81 ja jak miałem starsze gg to tez tak miałem ze numerów powyżej jakiegoś tam numeru nie obsługiwało. Po instalacji nowszego wszystko było ok

Skomentuj

ale to stary numer mam go od 4 lat tak samo ta osoba teraz z nią normalnie rozmawiam ale nie widzę statusu :( gdybym ja wiedział do kogo pisać i co trzeba zrobić to bym nie pytał :P może ktoś się z czymś takim spotkał? zauważyłem też że zrobiło mi się chyba to samo z następnym numerem...

Skomentuj

a ja nie mówię że masz zmieniać nr tylko komunikator inny masz zainstalować :wink:

Skomentuj

Może ta osoba ma zaznaczoną opcję "Pokazuj status tylko znajomym". Mimo że jesteś na liście to w edycji kontaktu jest opcja "Ukrywaj przy opcji tylko dla znajomych". Przynajmniej tak jest w GG wersji 7.0.

Skomentuj

nie jest to wina programu czy złego ustawienia to jest pewne bo sprawdzałem na konnekcie gg 7.7 gg 8.0 gg 10 na każdym jest tak samo u tej osoby jest wszystko ok problem zaczął się kilka dni temu i naprawdę nie mam pojęcia jak to się stało... z początku myślałem że jest poprostu na niewidoku bo piszemy prawie codziennie ale jednak nie jest bo z innego numeru widać status teraz musi mi pisać kiedy jest w razie czego a to bardzo głupie hehe

Skomentuj

ta osoba musi mieć ustawione "pokaż status tylko znajomym" a przy twoim kontakcie "ukrywaj przy opcji " Tylko dla znajomych""

i czego byś nie instalował i tak nie będziesz widział statusów itp

przed chwilą to testowałem i jest tak jak mówisz ... obojętnie jaki komunikator i tak nie widze statusu tej osoby

Skomentuj

właśnie w tym problem że nie ma tej opcji włączonej ;/ nie mam pojęcia... zna ktoś jakiś kontakt do obsługi gg? może ciś się poprostu na serwerze zacieło? ;>

Skomentuj

http://info.gadu-gadu.pl/kontakt

Skomentuj

napisałem zobaczymy co odpowiedzą...

Skomentuj

Czaruję...
                                  X