Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dobry film SF/akcja z dobrymi efektami dźwiękowymi ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dobry film SF/akcja z dobrymi efektami dźwiękowymi ?

Witam. Możecie polecić jakiś film SCI-FI lub akcja z naprawdę dobrymi efektami dźwiękowymi ? Film, na którym można naprawdę sprawdzić sprzęt ? Ewentualnie może jakieś próbki dźwiękowe/filmowe ?

Może transformers 2 ? :)

Skomentuj

Avatar? Terminator ostatnia część? Death Race? 300(sceny walki)?

Skomentuj

Są do kupienia płyty Blueray oraz DVD z zestawem filmów i pokazówek na Allegro. Co do filmów polecam na DVD w DTSie Piraci z Karaibów no i Martix :) chyba był już taki temat :)

Skomentuj

Matrix ? Jedna scena z Star Wars ma więcej efektów dźwiękowych niż cała trylogia Matrixa :P Avatar dobry pomysł.

Skomentuj

Transformers 2 oglądałem w cinema city i robi wrażenie tak więc można śmiało polecić.

Skomentuj

Jak najbardziej Transformers 1 i 2 część,Piraci z Karaibów wszystkie cześci. No i nie ukrywam piękna muzyka i ogromna głębia w Filmie Królestwo Niebieskie.Aha no i można dodać nagrany w DTS-ie Wojna Światów. Matrix i Terminator żadnego wrażenia na mnie nie zrobił pod względem dźwiękowym.
              NO i nie można zapomnieć o Władcy Pierścieni 1,2,3

Skomentuj

Avatar, ale tylko z minimum dźwiękiem AC3 i dobrym subem - ah te sceny lotu... Poza tym Piraci!

Skomentuj

Jestem również za Transormers 2. Oprócz masy efektów dźwiękowych jest głos Optimusa i to już na samym początku. Ma głęboooooki głos Oprócz tego Matrix'ów się nieźle słucha wg mnie.

Skomentuj

Czaruję...
                  X