Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Prośba o parametry Głosnika stx 22scx w formacie wdr.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Prośba o parametry Głosnika stx 22scx w formacie wdr.

Witam!
    Potrzebuję parametrów głośnika 22scx w formacie wdr, do programu WinisD. Pro.
    jeżeli ktoś posiada, to prosiłbym o podesłanie,bo nie mogę wprowadzić tych danych ,ciągle wyskakuje mi jakiś błąd.
    Za pomoc byłbym wdzięczny.
    Pozdrowienia!

Wpisz tylko takie dane jak: Qts, Qes, Vas, Fs, Re, SD, Xmax, Xlim, Pe. Błąd nie wyskoczy a będziesz miał komplet danych.

Skomentuj

llero1, sciagnij starsza wersje to bedzie dzialalo dobrze
      ja uzywam od lat 0,50a6 i jest ok

Skomentuj

Problem nie leży w wersji tylko w tym że program sam przelicza parametry. Jak wiadomo Qts, Qes i Qms są od siebie ściśle zależne i jeżeli nie podamy programowi super dokładnych danych to on wyliczy sobie wg. wzoru inne i stąd błąd. Dlatego podajemy sam Qts i Qes (dla nas najistotniejsze) a Qms niech sobie sam wyliczy (będzie bardzo zbliżony do katalogowego), tak samo tyczy się to parametrów mechaniczno-elektrycznych.

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver
          Problem nie leży w wersji tylko w tym że program sam przelicza parametry.
          no to odznacz na dole automatyczne przeliczanie parametrow na czas ich wpisywania :P

Skomentuj

Kiedy to jest wygodne :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
              Zamieszczone przez Shiver
              Problem nie leży w wersji tylko w tym że program sam przelicza parametry.
              no to odznacz na dole automatyczne przeliczanie parametrow na czas ich wpisywania :P
              To też niewiele daje, dlatego wolę bass-boxa

Skomentuj

Czaruję...
              X