Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

"Przyjemne" kolumny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

"Przyjemne" kolumny

Witam piszę na tym forum po raz pierwszy,od jakiegoś czasu przeglądałem różne projekty diy,w ciągu najbliższych dni mam zamiar zakupić głośniki.Sprawa wygląda następująco.Pokój to teraz około 18m2 więc myślę o monitorach lub małych podłogówkach.Muzyka różna chillout,hause, od czasu do czasu jakiś rock czy Pop.Budżet to 600zł.Co do brzmienia to raczej w stronę ciepłego dynamicznego dżwięku nie chcę analizować kataru muzyka z piątego rzędu :wink:
    ciekawi mnie AWX,Kolumny na Vifa m18wh lub podłogówki na 2x visaton w130s + jakaś góra.
    Co z ww. podeszło by pod moje kryteria lub na co innego warto zwrócić uwagę.Dzięki i pozdrawiam.

AWX to jest jakieś 900 zł jeśli będziesz uważnie wydawał pieniądze.

Skomentuj

Jeżeli chodzi o AWX to mx-140 a to już troszkę mniej :smile:

Skomentuj

m18wh - dużo basu, zejście ma, dynamike ma. Dobry do 2way. Sam go tak mam.

Skomentuj

Zamieszczone przez Sylw04
          Jeżeli chodzi o AWX to mx-140 a to już troszkę mniej :smile:
          A co, są jakieś obniżki cen w STX? Komplet elementów do mx-140 kosztuje 698 zł nie licząc wysyłki (min. 25 zł) obudów (spokojnie można wydać 200 zł i więcej).

Skomentuj

Mogę mieć taki komplet za miejszą kwotę :grin: ,ceny w STX znam :smile: 600zł to mój budżet na głośniki i zwrotki bez paczek.Pozdrawiam.

Skomentuj

Sylw04, poszukaj w ogłoszeniach bo ktoś sprzedawał komplet na awx-y ze ok 600zł
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Sylwo4 kolega bingant miał/ma nowy komplet AWX do sprzedaży.

Skomentuj

Tak wiem czytałem o AWX i innych naprawdę sporo,byłem na nie nawet zdecydowany jakiś czas temu ale jak już chce się kupić to człowiek się rozgląda,dopytuje... :roll: i zostaje w kropce :?: .Nic,nie ma co kombinować tylko brać :mrgreen:.Pozdrawiam i dzięki za sugestie,Sylw04.

Skomentuj

Przy takim budżecie nie wiem czy bym sie pchał w STX

Skomentuj

Spróbuję :wink:

Skomentuj

Bartuś to co byś polecił w tej cenie skoro nie stx??

Skomentuj

A może 2x GDN 13/50/9 + Seas 27tbfc/g ? troszkę przekroczy budżet ale wysokotonówka ma bardzo dobre opinie

ja osobiście zastanawiam się nad tym zestawem lub nad 2x gdn 15/40/5 ale do tego nie ma zwrotnicy więc bym musiał sam ją zrobić

Skomentuj

Zamieszczone przez Sylw04
                            600zł to mój budżet na głośniki i zwrotki
                            Zamieszczone przez scythe1123
                            A może 2x GDN 13/50/9 + Seas 27tbfc/g
                            braknie kasy na ten zestaw, same głośniki to już ponad stów.

Skomentuj

Tak jak napisałeś funiax1,druga sprawa jest taka że jeżeli nie pozostanie się przy ustalonym budżecie to pójdzie w górę :roll: jak rakieta :wink: bo zawsze będzie coś "lepszego",trzecia to taka że jak dobrze pójdzie to AWX będą u mnie w przyszłym tygodniu :mrgreen: .Muszę jeszcze pomyśleć nad paczkami i do dzieła.pozdr.

Skomentuj

Czaruję...
                              X