Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Uwaga na użytkownika krzysiek191022 !!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Uwaga na użytkownika krzysiek191022 !!!

Jako, że cała akcja rozgrywała się za pośrednictwem diyaudio.pl zamieszczam tutaj temat, aby ostrzeć wszystkich przed użytkownikiem "krzysiek191022"!

Sprawa wyglądała następująco:

krzysiek191022 założył temat w poszukiwaniu frezarki, posiadałem u siebie mało używaną frezarkę, która odeszła w kąt na poczet nowego Bosch'a. Zaproponowałem mu, że odstąpie za jakieś dobre piwo, przystaliśmy na kwotę 10zł za frezarkę + koszty przesyłki, które miał pokryć. Z mojej strony frezarka wyszła pocztą bezzwłocznie, pokryłem koszt przesyłki i paczka pojechała w stronę Łodzi. W odpowiedzi przesłałem numer konta do uregulowania należności, Krzysiek zobligował się do zapłaty....

Niestety do dziś nie zapłacił, paczkę otrzymał w lutym mamy prawie kwiecień a pieniędzy jak nie ma tak nie ma.

Nie odpowiada na wiadomości (co dziwne zawsze chętnie odpowiadał i nagle kiedy proszę o wyjaśnianie w sprawie płatności kontakt się urywa, najlepsze że cały czas loguje się na diyaudio.pl)

Także mam nauczkę, nigdy nikomu nic nie wysyłaj na dobre słowo bo oszustów w naszym kraju nie brakuje. Straciłem wszelkie nadzieje na odzyskanie pieniążków, może nie jest to astronomiczna kwota, ale ja bym się na miejscu tego człowieka spalił ze wstydu!

Jeżeli chcecie robić interesy z "krzysiek191022" żadajcie wpłaty na konto w przeciwnym razie możecie znaleźć się w podobnej sytuacji jak ja i wcale może to nie być kwota 30zł

Cóż moge na koniec życzyć użytkownikowi "krzysiek191022" ? lepiej porządnie trzymaj frezarkę los lubi pokarać takich ludzi jak Ty może przypadkiem upie***isz sobie palca, czy wtedy będę Ci współczuł ? heh Twoje zdrowie, przyszyją!

Krzysiek191022daję ci szanse do godziny 16:00 w przeciwnym razie ja również dopiszę coś w tym temacie i opiszę pewną sprawę.
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Z kąd się biorą takie dranie nie dość,że dostał frezare prawie za darmo to jeszcze taki cyrk...

Skomentuj

to jest gowniaz jakis, mnie poprosil zebym mu zrobil dwie plytki pod tda, kase za nie mial wplacic na konto tylko nie za bardzo wiedzial jak to mu powiedzialem zeby poszedl do banku albo na poczte, zwodzil ze wplaci jakies dwa tygodnie, napisalem mu zeby wplacil za same koszty przesylki to mu je wysle i nawet nie odpisal... no i zostalem z niepotrzebnymi plytkami :)

Skomentuj

Zamieszczone przez adambb
          Jeżeli chcecie robić interesy z "krzysiek191022" żadajcie wpłaty na konto w przeciwnym razie możecie znaleźć się w podobnej sytuacji jak ja i wcale może to nie być kwota 30zł
          Zamieszczone przez damiani
          to jest gowniaz jakis, mnie poprosil zebym mu zrobil dwie plytki pod tda, kase za nie mial wplacic na konto tylko nie za bardzo wiedzial jak to mu powiedzialem zeby poszedl do banku albo na poczte, zwodzil ze wplaci jakies dwa tygodnie, napisalem mu zeby wplacil za same koszty przesylki to mu je wysle i nawet nie odpisal... no i zostalem z niepotrzebnymi plytkami :)
          Co za koleś, ja nie mogę. Nie no, według mnie takich ludzi to powinno się po prostu usuwać z forum. Jakiś nieodpowiedzialny gówniarz i tyle, który w dodatku psuje atmosferę na forum. Nie pierwszy raz jest akcja ze śceimniajacym małolatem, lub wypisujacym głupoty. Co to za młodzież teraz rośnie!? :lol: Coraz bardziej przychylam się do zdania że forum powinno byc ograniczone dla osób pelłnoletnich, lub przynajmniej od 16egro roku zycia :mrgreen: (choć i tak by wpisywali więcej)

Skomentuj

Podaj adres, sie okaże że dzieciak gdzieś z okolicy.
            Wystarczy wtedy pójść rodzicom sprawe naswietlic.....w****l murowany:)
            Raz tak sie użerałem z jednym userem (nie tu), okazal sie nim 15 latek dość frywolnie podchodzący do zycia, zlozylem zawiadomienie , policja wezwala go do zlozenia wyjasnien....tego samego dnia zadzownil jego ojciec z przeprosinami, ze ureguluje cala kase, ze nic nie wiedzial, ze gowniarz dostal za swoje itd itd:)

Skomentuj

Raz na jednym forum byla tez taka akcja, to sie tak rozpisali userzy, podawali adress zamieszkania itp, no i dzieciak sie tak zdenerwowal, przestraszyl ze od razu sie odezwal z przeprosinami itp :))

Niestety tak wyglada internet, nigdy nie wiesz z kim rozmawiasz, trzeba na to uwazac :)

Ja tez sie czesto boje robic jakies interesy na slowo, nawet ja kz od IRKA kupowalem Panel, to wolalem za pobraniem wysylke ) ale teraz wiem ze spokojnie mozna mu przelewac pieniazki na konto :)))

Ale zawsze jak mam do czynienia po raz pierwszy z kims, to wole zrobic to w taki sposob zeby w razie czego nie byc stratnym :)) np wlasnie za pobraniem, przy tym sprawdzenie paczki przy odbiorze.

Skomentuj

http://www.fotka.pl/profil/krzysiek191022/
                wygląda jak typowy przedstawiciel niepełnoleteniego, nie specjalnie rozgarniętego drecha :razz: :razz: :razz:

generalnie warto sobie wstukać nick kolegi w google, wyskoczy sporo for...na każdym z nich można mu założyć temat, może wtedy się rozliczy :mrgreen:
                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi
                  http://www.fotka.pl/profil/krzysiek191022/
                  Teraz gość jest utopiony :twisted: po znajomych dojdziesz jak się nazywa...

PS. krzysiek191022,radzę byś się odezwał i oddał pieniądze :wink:

Skomentuj

Bez kitu, co za gamioń :lol: :twisted:

Chłopak pewnie jest zadowolony z siebie i sie jara że mu się udało niezły przekret zrobić. Był cwańszy i zrobił frajera w butelke - tak zapewne myśli. Jeszcze rozumim, ukraść batonika w sklepie, czy browary, sprzedać kolegom tynk ze ściany jako amfetamine :mrgreen: , ale jak użytkownik forum miał gest i chciał oddać mu praktycznie za darmo swoją frezarke a ten nie raczy nawet za przesyłke zapłacic i jeszcze się cieszy że jest cwany i sprytniejszy, to trzeba byc na prawdę jakimś debilem, w dodatku bez honoru. Głupi gnojek i tyle. Jak ktos jest z okolicy to rzeczywiście mozna się przejechac do niego i mu wstydu narobić. Jak rodziców nie będzie to za ucho wytargać i postraszyć że następnym razem, i takie tam :mrgreen: Zresztą nie jest to już takie dziecko...

Skomentuj

Generalnie jestem z Łodzi tak jak kolega krzysiek191022 więc mógłbym zająć się tematem, z tym, że nie mam zamiaru przeprowadzać śledztwa gdzie gość mieszka. Ale jak zainteresowani adambb, lklukasz, damiani i być może inni wykombinują adres to dalej mogę podziałać. W razie czego wysłać mi PM, żeby nie było, że na forum publicznym ujawnia się dane osobowe.
                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Skoro adambb wysylal mu paczke to adres ma :twisted:

Ale cicho. Zaraz sam zainteresowany sie odezwie

Skomentuj

Witam!

Czas się wypowiedzieć w tym temacie... Po pierwsze osoby po stronę niech mnie tu nie straszą, bo chyba sami nie wiedzą co mówią. Po drugie adambb, wystarczy abyś napisał do mnie na GG, wyjaśnimy sobie wszystko , bo ja nie siedzę na forum za często bo mam pracę i szkołę! Po trzecie , myślicie , że jest dla mnie satysfakcją zrobić kogoś w ciula za nie całe 30zł ? Po czwarte, nie życzę sobie linków do stron z moim kontem np. Fotka.pl.

wygląda jak typowy przedstawiciel niepełnoleteniego, nie specjalnie rozgarniętego drecha :razz: :razz: :razz:
                          W d***e byłeś , g***o wiesz. To, że noszę dres nie znaczy, że jestem typowym łysym drechem który kradnie i napierd*** wszystkich i wszystko co napotka na swojej drodze, człowieku, ogarnij się!

adambb, lklukasz, czekam na kontakt na GG, ale jeśli można to po 21 bo tak wracam z pracy!!

LuSzTi, nie wtrącaj się w nie swoje sprawy, nawet jeśli dostaniesz adres na PW, to radzę nie korzystać, bo i Tobie się policja do d**y dobierze!

Pozdrawiam :evil:

UWAGI MODERATORA
                          uważaj na słowa!

Skomentuj

Generalnie jestem z Łodzi tak jak kolega krzysiek191022 więc mógłbym zająć się tematem, z tym, że nie mam zamiaru przeprowadzać śledztwa gdzie gość mieszka. Ale jak zainteresowani adambb, lklukasz, damiani i być może inni wykombinują adres to dalej mogę podziałać
                            No i proszę, temat rozwiązany. Kolega LuSzTi, widać też ma gest Może rzeczywiście warto dzieciakowi przemówić do rozsądku, już nie chodzi o te 10zł ale o samą zasadę. A przynajmniej co należ zrobić to usunąć dzieciaka z forum jak sprawa się nie wyjaśni i nagłośnić sprawę na innych forach. Może to go nauczy :cool:

Znając życie to zaraz się przestraszy i napiszeadambb, że zapomniał, albo że zrobił przlewe i nie doszedł czy coś w tym stylu :mrgreen:

Acha, jeszcze apropo tego że należy uważać. No właśnie, przez takich nielicznych (najczęściej niepełnoletnich) użytkowników jak ten. Sam pamiętam jak robiło się wspólne zamówienia itp. i jakoś nie było problemów. Pamietam wpłacałem Borysowi kilka ładnych stówek (prawie tysia) dosłownie na gębę i jakoś nie było najmniejszych problemów, a tutaj za 10zł gość sie tak zachowuje... Nie powiem, miałem trochę obawy przed wpłata kasy, ale w koncu forum to forum tu jest to normalne, ale widac teraz trzeba na to bardziej uważać i jak ktoś nie jest modem to nie wpłacac nic na gębę (a wszystko przez takich cwanych małolatów :twisted: )

Skomentuj

paldo po ostatniej akcji z takero który jest modem tez bym się zastanawiał czy mu nie zaufać wiec trzeba baaardzo uważać.

Skomentuj

Ludzie! Ogarnijcie się! Nie mam zamiaru nikogo robić w chu**! Zrozumiecie to w końcu ? Sprawa zostanie wyjaśniona , jeśli tylko "poszkodowani" skontaktują się ze mną na GG ostatecznie na PW i to z nimi sobie będę wyjaśniał sprawę, nie z Wami.

Skomentuj

Hahaha,pokasował fotki :mrgreen: ile masz lat? bo z tych fotek to obliczam że jakieś 17? człowieku,jak jesteś taki dorosły to czemu nie dbasz o załatwianie spraw do końca? bo nie masz czasu? dziwne że na logowanie się na forum masz czas...

Skomentuj

Zamieszczone przez marian
                                    Hahaha,pokasował fotki :mrgreen:
                                    A co miałeś ochotę zabawiać się swoim przy moich fotkach? Człowieku!

Zamieszczone przez marian
                                    bo nie masz czasu?
                                    Brawo!

Skomentuj

Acha, no i proszę : a nie mówiłem :mrgreen:

JAk się temat nagłośniło to od razu się odezwał :mrgreen: I jeszcze ściemnia i się rzuca że niby nie wie o co chodzi!

Zamieszczone przez krzysiek191022
                                      LuSzTi, nie wtrącaj się w nie swoje sprawy, nawet jeśli dostaniesz adres na PW, to radzę nie korzystać, bo i Tobie się policja do dupy dobierze!
                                      Phehe. Teraz juz są to "swoje sprawy" skoro temat został nagłośniony. I jeszcze policją straszy hehe :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez krzysiek191022
                                        Sprawa zostanie wyjaśniona , jeśli tylko "poszkodowani" skontaktują się ze mną na GG ostatecznie na PW i to z nimi sobie będę wyjaśniał sprawę, nie z Wami.
                                        Oni mają się z tobą skontaktować!? i kto tu ma się ogarną?

Skomentuj

Czaruję...
                                        X