Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Uwaga na użytkownika krzysiek191022 !!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez paldo
    JAk się temat nagłośniło to od razu się odezwał :mrgreen:
    Odezwałem się po link do tematu dostałem od kogoś na GG.

Zamieszczone przez paldo
    I jeszcze ściemnia i się rzuca że niby nie wie o co chodzi!
    Doskonale wiem o co chodzi i nic nie ściemniam.

Zamieszczone przez paldo
    I jeszcze policją straszy hehe :mrgreen:
    Heh, to zapraszam, wytargaj mnie koleżko za ucho - myślisz, że takie Wasze gadanie jest na poziomie? Jakim? Przedszkolaka? :lol:

[ Dodano: 2010-03-23, 12:30 ]
    Oni mają się z tobą skontaktować!? i kto tu ma się ogarną?
    Tak oni, do lklukasz, napisałem ale chyba go nie ma przy kompie, a do adambb, nie mam nr GG. Więc ??

Skomentuj

Zamieszczone przez krzysiek191022
      myślisz, że takie Wasze gadanie jest na poziomie? Jakim? Przedszkolaka?
      Na poziomie przedszkolaka to jest twoje rozumowanie.

Skomentuj

Ludzie! Ogarnijcie się! Nie mam zamiaru nikogo robić w chu**! Zrozumiecie to w końcu ? Sprawa zostanie wyjaśniona , jeśli tylko "poszkodowani" skontaktują się ze mną na GG ostatecznie na PW i to z nimi sobie będę wyjaśniał sprawę, nie z Wami.
        Ta, na pewno. I oczywiście nie widziałeś że trzeba za frezarke zapłacić.

I to chyba ty się powinienes odezwać skoro kase komus wisisz, a nie oni mają za toba latać, bo jak juz zostało napisane to adambb, odzywal się do ciebie niejdenokrotnie. wystarczy odpisać I nie strugaj głupka przynajmniej bo jestes śmieszny. A może pw i maila uzytkowanika od którego dostałeś frezarke też zapomnaiłeś ??

Skomentuj

Na PW mu już odpisałem!

Może jednak poczekamy aż sprawa zostanie wyjaśniona, a nie teraz będzie pisać na mnie nie wiadomo co, myślicie, że mnie to interesuję? Wiem, że zrobiłem źle, ale wiem również, że nie chciałem nikogo zrobić w c**la i wpłacić gotówkę, bo akurat otrzymałem wypłatę.

UWAGI MODERATORA
          Dbaj o swój język

Skomentuj

Odezwałem się po link do tematu dostałem od kogoś na GG.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To pewnie ja ci wysyłałem, ale też nie pamietam :mrgreen:

Heh, to zapraszam, wytargaj mnie koleżko za ucho - myślisz, że takie Wasze gadanie jest na poziomie? Jakim? Przedszkolaka?
            A zchęciął bym cię wytargał gamoniu. Następnym razem miej troche honoru aby nie ściemniać i nie robić w chu. osób które robia ci przysługe wyłącznie z dobrej woli i w dobrej wierze (bo frezarke mógł sprzedac dużo drożej na allegro jak by chciał)

Skomentuj

Oni mają się z tobą skontaktować!? i kto tu ma się ogarną?
              Tak oni, do lklukasz, napisałem ale chyba go nie ma przy kompie, a do adambb, nie mam nr GG. Więc ??
              Wszystkie akcje załatwiałeś przez forum prawda? to po co Tobie gg?

PS. Był taki jeden co sprawę chciał załatwić wypisując jakieś dyrdymały w komentarzach na moim głównym profilu NK,choć mieszka 300m odemnie,ma mój nr. gg i tel... chcesz wiedzieć co się stało dalej?

Skomentuj

Może jednak poczekamy aż sprawa zostanie wyjaśniona, a nie teraz będzie pisać na mnie nie wiadomo co, myślicie, że mnie to interesuję? Wiem, że zrobiłem źle, ale wiem również, że nie chciałem nikogo zrobić w ciula i wpłacić gotówkę, bo akurat otrzymałem wypłatę.
                To się odzywa wcześniej i mówi że się wpłaci za tydzien, dwa, nawet miesiąc, a anie nie odpisauje.

I przynajmniej tyroche pokory na przyszłość : "wiem że zrobiłem źle", ale i tak wszystkim cisne za to że mi o tym przypominają :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez paldo
                  ale i tak wszystkim cisne za to że mi o tym przypominają :mrgreen:
                  Tak, bo uważam, że to nie jest Wasza sprawa.

Zamieszczone przez marian
                  chcesz wiedzieć co się stało dalej?
                  Szczerze? Bajek nie słucham już od dawien, dawna. Także Twoje historie mnie nie interesują, tak jak Ciebie nie powinna interesować moja!

Skomentuj

A ja w tym momencie poprosiłbym modera o danie mu ostrzeżenia.

Nie dość ze leci w *uja to jeszcze obniża poziom forum.

Później cale forum w oczach innych idzie w dol przez jednego takiego.

Skomentuj

Zamieszczone przez maxxx222
                      A ja w tym momencie poprosiłbym modera o danie mu ostrzeżenia.
                      Proszę bardzo, mogę dostać ostrzeżenie. Jedyna prośba, to póki co nie usuwanie mojego konta, abym mógł wyjaśnić sprawę. Potem bardzo proszę.

A ja mam pytanie, dlaczego użytkownik takero - nie został ukarany za olewanie swoich dwóch zamówień ?? Co ma inmunitet, bo się świeci na zielono ?

Skomentuj

No ja nie wiem czy nie moja sprawa,równie dobrze mogłem być to ja poszkodowany...

Skomentuj

Zamieszczone przez maxxx222
                          Później cale forum w oczach innych idzie w dol przez jednego takiego.
                          jednego takiego? a Wasz moderator Tackero to święty jest? dwa zamówienia olał kompletnie.

[ Dodano: 2010-03-23, 12:45 ]
                          Zamieszczone przez marian
                          No ja nie wiem czy nie moja sprawa,równie dobrze mogłem być to ja poszkodowany...
                          Heh, ale nie jesteś. Po drugie niebawem sprawa zostanie wyjaśniona i nikt nie będzie poszkodowany! Dacie trochę czasu na wyjaśnienie? Czy będziemy tak pisać bez sensu, aż dojdziemy do 10 strony i Wam się znudzi??

Skomentuj

Tak, bo uważam, że to nie jest Wasza sprawa.
                            No to źle uważasz kolego!

Dobra, bo nie chce mi się denerwoać. Jak taki nagle jesteś chętny do rozwiązania sprawy, to ją rozwiąż - przeproś i wpłać pieniądze. Tak że przeproś wszystkich uzytkowników którzy ci musilei o tym przypomniec i marnować swój czas.

Zobaczymy zresztą jak się sprawa wyjaśni.

I nastepnym razem nie ścemniaj że niby nie wiesz nic o sprawie i nie pal głupa, nie każdy jest tak mało pojetny jak ty, by niewiedziec o co chodzi.

Skomentuj

Zamieszczone przez paldo
                              I nastepnym razem nie ścemniaj że niby nie wiesz nic o sprawie i nie pal głupa, nie każdy jest tak mało pojetny jak ty, by niewiedziec o co chodzi.
                              Weź mnie koleżko nie obrażaj, bo za krótki w uszach z argumentami jesteś! Po drugie nigdzie nie pisałem, że nie wiem o co chodzi, więc sobie koleś nie dopowiadaj reszty!

Zamieszczone przez paldo
                              wszystkich uzytkowników którzy ci musilei o tym przypomniec i marnować swój czas
                              A kazał Wam ktoś? Dobrze wiem kogo muszę w tej sytuacji przeprosić i zrobię to.

Skomentuj

jednego takiego? a Wasz moderator Tackero to święty jest? dwa zamówienia olał kompletnie.
                                Akurat nie olał kompletnie bo z większości zamówień się wywiązał (np aj dostałem frezarke i wielu innych) tak więc jest to po prostu zaniedbanie jego, zresztą tak dostał za to "kilka zdań wyjasnienia"

I takero to ty sie tu nie zaslaniaj, bo jak by takero chciał zrobić przekręt jak ty to by żadnej frezarki nie dostarczył tylko wystawił je na allegro.

Dobra, szkoda gadki, szkoda mi mojego cennego czasu ma głupią dyskusje. Zapłać co amsz zapłacic i po sprawie.

A ostrzeżenie bym i tak dał, a by ktoś na przyszłość się nie naciął

Skomentuj

Zamieszczone przez paldo
                                  szkoda mi mojego cennego czasu ma głupią dyskusje.
                                  No no, leć. Dobranoc!

Zamieszczone przez paldo
                                  I takero to ty sie tu nie zaslaniaj, bo jak by takero chciał zrobić przekręt jak ty to by żadnej frezarki nie dostarczył tylko wystawił je na allegro.
                                  Ponawiam, nie miałem i nie mam zamiaru zrobić przekrętu. No także, widzę, że tackero jest chroniony, bo o nim rozmawiać nie można. W wspólnym zamówieniu z STX-a podobno kupił mi dwa fronty do PJ, pisałem do niego na PW dużo razy, wiadomości miał, ale nie odpisywał. Dopiero lklukasz zreflektował się i wysłał mi fronty - teraz pewnie załuję, ale spokojnie dostanie swoje 14zł.

Skomentuj

A kazał Wam ktoś? Dobrze wiem kogo muszę w tej sytuacji przeprosić i zrobię to.
                                    Nikt nie kazał, ale po to ten temat został założony aby ostrzec innych przed toba i aby wyegzekwować od ciebie kase. Więc po twojemu niech bedzie ze nam kazał.

Po drugie nigdzie nie pisałem, że nie wiem o co chodzi
                                    Cały czas piszesz że nie wiesz o co chodzi!! :mrgreen:

Skończ już lepiej ten temat i nie ośmieszaj sie jeszcze bardziej, bo jak mnie w koncu zdenerwujesz to sam sie do tej łodzi przejadę...

Troche pokory g*******u! Wpłać kasę i przestań tu pyskować, bo zaraz na prawdę ktoś cię z forum usunie!

Skończyłem z tobą dyskusje, nie będę tracił czasu.

Skomentuj

Zamieszczone przez paldo
                                      Cały czas piszesz że nie wiesz o co chodzi!! :mrgreen:
                                      Przeczytaj dokładniej . Po drugie, nigdzie nie pisałem, że nie wiem o co Wam chodzi bo wiem.

Skomentuj

Czy ktoś z zainteresowanych dostał wpłatę ok krzysiek191022,
                                        bo ja jeszcze nie
                                        info na pw bo zamkną zaraz temat
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Tak czytam ten temat i nie wierze doslownie, dobrze z jednej strony ze dowiadujemy sie o takich osobach tutaj na forum, kazdy z nas ciezko pracuje na to by moc pobawic sie w swoje hobby, zamiast sobie pomagac w rozny sposob, to dochodzi do takich scen.

Dziwi mnie jedno, mianowicie kolega z forum zrobil przysluge, a Ty Krzysku nie mozesz wyplacic mu jakis smiesznych ze tak powiem pieniedzy, a teraz na Forum jestes osoba ktora wszyscy beda unikac, jezeli jestes z tych malych przekretaczy, to nalezy ci sie pare ostrych slow i do tego bez wahania usunol bym Cie z forum.

Jezeli to male nie porozumienie, dawno powinienes je byl rozwiazac a tak narobiles sobie tylko problemu i z przykroscia stwierdzam iz za pewne nikt juz z Toba nie bedzie chcial zrobic zadnego interesu czy pomoc Ci w jakis sposob.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X