Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

odtwarzacz mp3 do 150zl

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez pegelmesser
    Zamieszczone przez Konradus99
    W telefonach SE dźwięk bardzo łatwo można zmienić, wgrywając tylko odpowiednie pliki akustyczne
    Nie bardzo rozumiem
    Ściągasz sterowniki dźwięku z innego "wyższego'' modelu, instalujesz setool, i wgrywasz.
    Jedyne co to musisz sprawdzić jakie sterowniki dźwięku są kompatybilne z Twoim modelem.
    Ostatnio przerobiliśmy z kolegą jego k750 wgrywając cały soft od w800, i dźwięk był dokładnie taki jak w moim w810i. Jedyna wada to że jak uruchomił kilka aplikacji to zacinała muzyka.
    Tu jest opis jak to zrobić:
    http://se-center.info/showthread.php?t=45598
    Pozdrawiam Chilihead.

Skomentuj

Eee sterownik to tlyko logika programowa aby to w ogole dzialalo, jakos dzwieku zapewniaja uklady analogowe...

Skomentuj

pegelmesser, a co jeżeli są takie same

Skomentuj

MuVo TX FM do dziś posiadam : ) pierwszy mój odtwarzacz, jakością dźwięku jest chyba nawet gorszy od mojego telefonu (Nokia 5310), później kupiłem sobie Vedia A10 niby trochę lepszy dźwięk, obecnie używam Zen Micro dlatego bo jest wygodny w użytku wyświetla sporo linijek więc dość swobodnie można muzykę przeglądać, kupiłem od kumpla za 50zł

Stwierdziłem, że nie ma sensu pakować kasy w taki sprzęt bardziej w słuchawki, porównywałem to wszystko na CAL! i różnice w dźwięku były na prawdę małe...

Skomentuj

Ta, pamiętam że W800i ma w tych "sterownikach" ustawioną korekcję do kitowych słuchawek (douszne) i jeśli się podłączało do niego inne, nawet lepsze, to brzmiały jak kupa. K750i był już bez takiej firmowej "korekty brzmienia" -- wiem to z pierwszej ręki, bo gdy sobie kupiłem parę lat temu K750i, to żona dostała W800i :)

Skomentuj

Czaruję...
            X