Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kontakt z takero

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

dziś dostałem paczkę od Takero. Co zabawne właśnie dziś miałem się wybrać na policję aby na razie dowiedzieć się co można zrobić w tej sprawie tylko tak się złożyło że bez samochodu zostałem :lol: Podejrzewam że nie tylko ja dostałem przesyłkę. Tylko co mam teraz zrobić z tymi głośnikami skoro zestaw który miałem z nich zrobić już dawno stoi.... :wink:

Skomentuj

Ukasz-bmw, poproś o zwrot pieniędzy i odeślij głośniki najlepiej na jego koszt. W końcu czas realizacji zamówienia też ma swoje granice i dlaczego to Ty masz mieć teraz problem .

Skomentuj

sprzedaj na allegro i nie kombinuj,
        bo czekają cie kolejne miesiące i na co ci to :)?

Skomentuj

Właśnie zacząłem rozglądać się za frezarką, bo jest mi pilnie potrzeba i coś mnie podkusiło żeby zajrzeć na forum. Teraz znowu nie wiem co robić, bo takero dał znak życia i może jest szansa, że i moja frezarka jeszcze do mnie trafi. Jeśli komuś udało się z nim skutecznie skontaktować to prosiłbym o informację.

Skomentuj

do mnie paczka od takero nie doszła do tej pory...

Skomentuj

takero leci w kulki bo udziela się na forum, a niby nie daje znaku życia. No chyba, że pod nickiem "Leon arcik" ukywa się kto inny.

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
                No chyba, że pod nickiem "Leon arcik" ukywa się kto inny.
                Ten sam co pod nickiem "Rafałleonarczyk", ale w obu przypadkach to nie Takero

Skomentuj

Hm, może w takim razie takero ma rzeczywiście jakieś problemy, choćby zdrowotne .. Może jakiś wypadek - kto wie. Nie ma co naskakiwać na niego.

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
                    Hm, może w takim razie takero ma rzeczywiście jakieś problemy, choćby zdrowotne .. Może jakiś wypadek - kto wie. Nie ma co naskakiwać na niego.
                    to samo już wcześniej napisałem i nikt się nie przejął
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

z tego co ja wiem .... z takiego jednego źródła to jednak prawdopodobnie nic mu nie jest.... bo do niektórych się odezwał ....

podejrzewam ze zabrakło mu jednak odwagi by po prostu jak mężczyzna na forum napisać "panowie sory dałem d...y, chciałem za duzo srok za ogon złapać ale jak będę mógł to wszystko wyjaśnię" ......

wolałbym taki tekst niż wziąć d...e w troki i sie nie odzywać jak ........ a zresztą nie warto kończyć !

Skomentuj

lklukasz sorry ale niektórzy podostawali paczki od niego w ostatnim czasie więc ma się raczej dobrze, tego by tylko brakowało żebym przejmował się zdrowiem oszusta...

Skomentuj

Dla chcącego nic trudnego. Nawet jakby z pewnych względów (zdrowotnych, niezdrowotnych) nie mógł nadać paczki to przecież zawsze może zostawić jakieś info na forum lub dać znać przynajmniej jednej osobie w postaci choćby głupiego sms'a. Żyjemy w XXI wieku i istnieje wiele dróg kontaktu z osobami żyjącymi nawet na drugim końcu świata.

Skomentuj

Z tego, co wiem to Irek utrzymywał kontakty z takero, nie tylko takie wirtualne ale normalne - realne odwiedzali się itp. Irek powinien wiedzieć coś więcej.

Skomentuj

Zamieszczone przez jaromas
                              tego by tylko brakowało żebym przejmował się zdrowiem oszusta...
                              Żeby Ci ktoś tych słów nie przypomniał jak z tobą będzie nie najlepiej.
                              Ja rozumiem, że zostaliście oszukani(bo na chwilę obecną inaczej tego nazwać nie można), ale rzucanie obelgami i tego typu tekstami nic nie wskóracie, a tylko psujecie opinie o was samych.

Skomentuj

cursor żeby Ci ktoś zrobił podobny numer wtedy zrozumiesz, nie chce mi się bić już piany, takero jest dla mnie oszustem i nie jest to obelga tylko faktyczny stan - skoro był w stanie komuś wysłać paczkę w ostatnim czasie. A zresztą widze że ma tu swoich obrońców więc szkoda słów i nerwów...

Nie na temat...
                                jest to post zastępczy wcześniej był ostrzejszy w stosunku do cursora ale ochłonąłem

Skomentuj

Zamieszczone przez jaromas
                                  cursor żeby Ci ktoś zrobił podobny numer wtedy zrozumiesz, nie chce mi się bić już piany, takero jest dla mnie oszustem i nie jest to obelga tylko faktyczny stan - skoro był w stanie komuś wysłać paczkę w ostatnim czasie. A zresztą widze że ma tu swoich obrońców więc szkoda słów i nerwów...

Nie na temat...
                                  jest to post zastępczy wcześniej był ostrzejszy w stosunku do cursora ale ochłonąłem
                                  Ja to wszystko rozumiem. Nie zamierzam go bronić. Z resztą sam w poprzednim poście napisałem, że jak dla mnie to na chwilę obecną wygląda na oszustwo(dokładniej mówiąc wyłudzenie, mając maile, archiwum gadu itp. bez problemu możesz iść na policję).
                                  Odniosłem się do tego fragmentu wypowiedzi:
                                  tego by tylko brakowało żebym przejmował się zdrowiem oszusta...
                                  W pełni rozumiem zdenerwowanie, ale tego typu wypowiedzi źle świadczą o osobie, która takie rzeczy napisała.
                                  Nie jest to pierwszy numer Takero, ale nie wiesz czy tym razem rzeczywiście mu się coś nie stało.
                                  Na innym forum w zeszłym roku pewna osoba zniknęła na ok. pół roku czasu(on z tego co wiem, nie miał nie załatwionych interesów), ponieważ wylądowała w szpitalu. Dlatego czasem lepiej darować sobie takie wypowiedzi jak twoja.

Nie zamierzam nikogo bronić, niezależnie czy to były moderator czy dobry kumpel.
                                  Oszustwo zawsze będzie oszustwem.

To na tyle z OT

BTW, pytanie do admina. Dlaczego mieliby być na forum równi i równiejsi? Ostatnio user oszukał parę osób, sprawą zajęła się policja, a sam oszust został zbanowany. Dlaczego w tym przypadku miałoby być inaczej?

Skomentuj

Zamieszczone przez cursor
                                    BTW, pytanie do admina. Dlaczego mieliby być na forum równi i równiejsi? Ostatnio user oszukał parę osób, sprawą zajęła się policja, a sam oszust został zbanowany. Dlaczego w tym przypadku miałoby być inaczej?
                                    Konto użytkownika Maniura_pl zosało zblokowane gdy otrzymałem deklarację zgłoszenia sprawy organom ścigania i tak samo stanie się z kontem takero jeśli tylko dowiem się, że ktoś wybiera się na Policję. Nie zamierzam nikogo faworyzować (mimo, że mam 100% pewności, że takero nie posługuje się fałszywymi danymi, czego nie można było powiedzieć o Maniura_pl).

Skomentuj

moja sprawa się wyjaśniła, dostałem przesyłkę od takero, ale ani słowa wyjaśnienia...

Skomentuj

Widzę, że coś się rusza w tej sprawie. Niestety ja na przesyłkę liczyć nie mogę, gdyż frezarkę miałem odebrać osobiście i swoich danych nie podawałem :(. Szkoda bo na dniach będę potrzebował kilka frezów zrobić do paczki gitarowej...

Skomentuj

może podeślij swoje dane do kogoś kto napewno go zna, pojawiały się nicki osób z którymi się znał w realu...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X