W zasadzie swego czasu wysłałem przynajmniej kawałek swoich danych do takero kiedy dostarczał frezarki osobiście. Jednak problem jest taki, że nie płaciłem takero za przesyłkę, więc nie mogę oczekiwać, że frezarkę mi wyśle. Nie wiem czy jest sens podawania danych jego znajomym, gdyż wszyscy zgodnie stwierdzili, że kontakt z nim utracili. Zakładam że nie ma żadnego spisku na większą skalę, więc rozsyłanie danych chyba nie ma sensu. Oczywiście jeśli ktoś spyta to podam i o nic nie będę pytał, gdyż frezarki bardzo potrzebuję. Mogę nawet w ostateczności zapłacić za drugą już przesyłkę.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
kontakt z takero
Collapse
X
-
Zamieszczone przez RafZ tego co widziałem to on się loguje na Allegro ;] Nie wiem jak jest aktualnie.
http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=2641217
http://www.allegro.pl/show_user_auct...p?uid=13652525
No i udziela sie tu: http://marask.indium.pl/~takero/phpBB3/
Skomentuj
-
a forum poje...:p ale nie dziwie mu sie jak stracil uznanie wsrod czesci forumowiczow,ale mimo wszystko okazal sie gosciem bez jaj-honoru mogl publicznie na łonie forum przeprosic wszystkich poszkodowanych ale nie kazdego stac niestety na to,szczgolnie on jako byly moderator ktory w jakis sposob zdobyl uznanie jakiejs tam czesci forum
Skomentuj
-
Tasior jest obecnie w Irlandii i też nie mam z nim kontaktu. Prawdopodobnie nie ma dostępu do internetu, bądź nie ma czasu na internet. Ścigam go o forsęAle nie martw się dolphin123, on nie jest z tych, którzy by oszukiwali. Gorzej, jak potrzebujesz tych seasów na czas. U Tasiora ciężko z punktualnością
Skomentuj
-
Zamieszczone przez OverclockerTasior jest obecnie w Irlandii i też nie mam z nim kontaktu. Prawdopodobnie nie ma dostępu do internetu, bądź nie ma czasu na internet. Ścigam go o forsęAle nie martw się dolphin123, on nie jest z tych, którzy by oszukiwali. Gorzej, jak potrzebujesz tych seasów na czas. U Tasiora ciężko z punktualnością
Skomentuj
-
Ja niestety rowniez mam podobny problem co dolphin123, z Tasiorem udalo mi sie z nim skontaktowac zaraz po wygraniu aukcji ale bezskutecznie bo glosnikow do dzis nie ma. Pieniadze jakie jak narazie utopilem sa smieszne, ale sam fakt zerowego kontaktu ze strony osoby sprzedajacej jest smieszny i hamski. Zobaczymy jak sprawa dalej sie potoczy.
Skomentuj
-
Panowie, co prawda nie jestem adwokatem Tasiora, ale jak się uspokoicie to pomogę Wam polubownie załatwić z nim sprawy. Wybiorę się jutro do jego mamy, poproszę o jego irlandzki numer, zadzwonię, przekażę, że się denerwujecie i Tasior albo odda Wam pieniądze, albo zleci komuś wysyłkę itemów, których najpewniej wysłać nie zdążył. On już tak ma, ze na pocztę wybiera się jak sójka za morze.
[ Dodano: 2010-07-08, 08:25 ]
Zamieszczone przez dolphin123Nie odpoaiwada na pw a na forum bywa.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez OverclockerPanowie, co prawda nie jestem adwokatem Tasiora, ale jak się uspokoicie to pomogę Wam polubownie załatwić z nim sprawy. Wybiorę się jutro do jego mamy, poproszę o jego irlandzki numer, zadzwonię, przekażę, że się denerwujecie i Tasior albo odda Wam pieniądze, albo zleci komuś wysyłkę itemów, których najpewniej wysłać nie zdążył. On już tak ma, ze na pocztę wybiera się jak sójka za morze.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez dolphin123do niedzieli jak się nie odezwie zrobię mu dym.tylko nie rób dymu jego mamie, zapewne bogu ducha winnej kobiecie
a co do Takero, sam próbowałem się z nim skontaktować przez spory okres czasu ponieważ mam jego układ pomiarowy także jeśli ktoś posiada jego 100% pewny aktualny adres lub numer telefonu to bardzo proszę o PW
Skomentuj
-
Udało się wyjaśnić sprawę "zaginionych" paczek od Tasiora. Tak jak przypuszczałem, nie wyrobił się przed wyjazdem z pójściem na pocztę i spakowane i zaadresowane rzeczy powierzył do wysyłki dziewczynie, która jak się okazało olała sprawę i jeszcze ich nie wysłała... Tak więc nie do końca jego wina, ale jasnym jest, że nikogo nie oszukał. Teraz sprawę wysyłki przejmie jego mama i wszystko dostaniecie w najbliższym czasie.
Skomentuj
Skomentuj