Witam chciałbym zarobić troche kasy a konkretnie 3000zł. Mam "smykałke" do różnych rzeczy. Moje pytanie tak jak w temacie. Oczywiście rzeczy wytwarzane bedą prze ze mnie. Dodam że mam tylko 16 lat.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Czym handlować na allegro?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez skiba32dczas nie gra roli.
Co do zarabiania to naprawdę będzie ciężko... Jeśli chcesz czymś pohandlować to musisz mieć kasę żeby zainwestować ją, możesz robić obudowy do kolumn na zamówienie jeśli potrafisz, możesz jakieś wzmacniacze poskładać i sprzedać(trawić samemu pcb etc), możesz na zamówienie trawić pcb, no opcji jest sporo, musisz tylko się trochę wysilić... No i nie licz na to że ktoś Ci poda gotowy pomysł na którym zarobisz powiedzmy 3000zł w 3 miesiące bo raczej nikt czegoś takiego Ci nie podsunie bo woli samemu zgarnąć te 3 tysiaki...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez csbiczekno to w 2-3 lata myślę że handlując obojętnie czym zarobisz 3000zł... Podaj chociaż jakiś zarys czasowy(miesiąc, pół roku, rok)
Co do zarabiania to naprawdę będzie ciężko... Jeśli chcesz czymś pohandlować to musisz mieć kasę żeby zainwestować ją, możesz robić obudowy do kolumn na zamówienie jeśli potrafisz, możesz jakieś wzmacniacze poskładać i sprzedać(trawić samemu pcb etc), możesz na zamówienie trawić pcb, no opcji jest sporo, musisz tylko się trochę wysilić... No i nie licz na to że ktoś Ci poda gotowy pomysł na którym zarobisz powiedzmy 3000zł w 3 miesiące bo raczej nikt czegoś takiego Ci nie podsunie bo woli samemu zgarnąć te 3 tysiaki...
Skomentuj
-
Ba żebym wiedział na czym zarobić to sam bym zarabiał.
Gdyby były to lata '90 to poleciłbym kradzież tirów z nielegalnie sprowadzonym spirytusem. Zbierasz kumpli, bierzesz gazówkę zabierasz typowi tira, a frajer i tak nie poszedłby na policję, bo co powiedziałby że w tirze miał przemycony spirytus?
Albo ściąganie haraczy z automatów do gier, Pruszków miał za to miesięcznie 2,5-4,5mln dolarów.
:lol: :lol:
Na szczęście policja jest teraz lepiej zorganizowana i dofinansowana
Skomentuj
-
Kumpel jakiś czas temu(jak jeszcze chodził do szkoły) zarabiał miesięcznie ok. 1.5tys na allegro.
Analizował rynek i łapał okazję z telefonami, sprzedawał nadal po dobrej cenie i schodziły szybko. Może nie miał dużego zarobku na sztuce, bo 50 do 100zł, ale w miesiącu był w stanie sprzedać 10-20 telefonów, więc kasa była.
Skomentuj
-
Można też jak wiele osób robi handlować kontami do gier(np tibi :mrgreen: ) choć z tego co wiem jest to niezgodne z regulaminem wielu takich gier.
Ewentualnie szukaj okazji na allegro, a jest ich wiele i próbuj sprzedać drożej.....
Czasem warto kupować rzeczy z jedyną opcją odbioru, odbiór osobisty i sprzedawać już z normalnymi....
Skomentuj
-
Najprostszy sposób na kase? Handel telefonami komórkowymi, mam 2 kumpli w klasie którzy na jednym telefonie są w stanie zarobić od 100-600zł, wystarczy siedzieć na allegro i pisać do ludzi za ile są w stanie oddać, potem robisz ładne zdjęcia czyścisz i sprzedajesz o 200-300 zł drożej w przypadku zwykłych telefonów ( około 600zł) a jak handlujesz nowościami możesz zarobić nawet do 600zł. To tyle ode mnie...
Skomentuj
-
DIYAUDIO jest najlepsze elektroda a konkretnie ludzie z niej co niektórzy to idioci.
Dziękuje bardzo za odpowiedzi. Mam już wene
[ Dodano: 2010-04-06, 14:57 ]
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1632935.html to jest link do elektrody śmieszni są ci ludzie. A regulamin to już wogóle mały błąd zrobisz już kosz nawet nie dadzą wypowiedzieć się do końca.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez japycz1Można też jak wiele osób robi handlować kontami do gier(np tibi :mrgreen: ) choć z tego co wiem jest to niezgodne z regulaminem wielu takich gier.
\
wiem bo moi kumple tez tak przyrabiaja :)
Skomentuj
Skomentuj