Nigdy jakoś nie przepadałem za naszym prezydentem, ale w obliczu tej tragedii nie patrzę na niego jako na prezydenta a człowieka i coś w środku się ściska.....
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Prezydent RP nie żyje
Collapse
X
-
benek161 moglbys sobie podarowac w takim momencie swoje wlasne insynuacje..........
to tragedia, nie bylo chyba w historii żadnego panstwa która uwaza sie za rozwinięte takiej tragedii, swoja drogą jak patrze na listę pasażerów to zastanawia mnie jak to jest ze oni wsiadają do 1 maszyny wiedząc jeszcze przed startem ze nawet w normalnych warunkach lotnisko to nie jest przystosowane do przyjmowania maszyn tego typu (pas lotniska o 400m krótszy) .....
a co dopiero gdy warunki nie sprzyjają ....
współczuję rodzinom bo to tragedia rodzinna, oraz jest to tragedia dla Polski ....
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mor den siurNajgorzej to chyba czuje się teraz rodzina pilota - wiele wskazuje na błąd ludzki.
Skomentuj
-
Kaczyńskiego za bardzo nie lubiłem, ale nigdy nie życzyłem mu śmierci. Bądź co bądź większość ludzi go wybrała jako prezydenta, więc pewien szacunek mu się należy. Poza tym nie tylko on zginął tylko jeszcze trochę ludzi. Nikt nie zasługuje na taką śmierć czy to prezydent, sprzątaczka czy Doda. Jest tragedia, więc się o niej mówi, poziomu niektórych dziennikarzy, stacji tv czy radiowych nie będę komentował. I nikt tutaj w samych superlatywach nie wspomniał i nim.
Skomentuj
-
Sprawa wygląda tak że większość ludzi śmiała się z jego postawy, wyglądu itd. Dzisiaj wszyscy nagle nie wiadomo jak za nim płaczą. Zginęli ludzie tragedia, trudno. Na każdego kiedyś przyjdzie czas. Dodawanie zdjęć na nk albo pisanie "[*]" nikomu już z nich nie pomoże...
W afryce z głodu co jedną sekundę umiera 2 niewinnych dzieci!
Było minęło i już...
PS: Nie zdziwiłbym się jakby jakiś kraj nas teraz zaatakował tak ot :razz:
Pozdrawiam.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mor den siurOby Państwo sobie teraz poradziło.
a uprzedzając mam na myśli brak prezydenta jako urzedu państwowego a nie jako określonej osoby
Skomentuj
-
PS: Nie zdziwiłbym się jakby jakiś kraj nas teraz zaatakował tak ot
Skomentuj
Skomentuj